Antena Meniu Search
x

Misterul dispariţiei şi uciderii unei tinere de 22 de ani ar putea fi rezolvat după 40 de ani. Fata ar fi căzut victimă unui criminal în serie din Anglia

Misterul dispariţiei unei studente de 22 de ani ar putea fi rezolvat după 40 de ani. Tânăra ar fi căzut victimă unui criminal în serie.

de Monica Palade

la 17.03.2022, 15:48

Studenta la artă Jessie Earl a dispărut în 1980. Nouă ani mai târziu, trupul său a fost găsit nouă ani mai târziu, lângă Beachy Head, East Sussex.

Un mister ar putea fi rezolvat după 40 de ani 

Tânăra avea încheieturile legate cu propriul său sutien. Poliția din Sussex nu a investigat incidentul ca o posibilă crimă, până în 2000, când cazul a fost reluat.

Acum trupul femeii, care fusese dată dispărută acum 40 de ani, ar putea fi deshumat, pentru că oamenii legii cred că ar putea avea legătură cu criminalul în serie Peter Tobin. Bărbatul, acum în vârstă de 75 de ani, locuia în apropiere, în Brighton, când Jessie a dispărut.

Scoțianul, aflat acum în spatele gratiilor, ispășește o pedeapsă pe viață pentru uciderea a altor trei femei. Înalta Curte a dispus o nouă cercetare, după ce ancheta inițială a poliției din Sussex, din 1989, a fost considerată insuficientă.

Se speră că noi probe ADN ar putea lega moartea lui Jessie de Tobin sau alți criminali cunoscuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Misterul dispariţiei şi uciderii unei tinere de 22 de ani ar putea fi rezolvat după 40 de ani. Fata ar fi căzut victimă unui criminal în serie din Anglia