Antena Meniu Search
x

Moarte bizară: Băieţel de 3 ani, ucis de un bolovan împins de maimuţe de pe acoperişul casei. Copilul a murit pe loc

Tragedie în India, unde un băiat de trei ani a fost ucis, după ce mai multe maimuțe au împins un bolovan de pe acoperiș şi l-au lovit direct în cap. Localnicii din Telangana au spus că Devunuri Abhinav se juca sub acoperișul de tablă, când animalele care săreau în jur au făcut ca bolovanul să cadă direct pe copil.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 18:37

Băieţel de 3 ani, ucis de un bolovan împins de pe acoperiş de maimuţe
Băieţel de 3 ani, ucis de un bolovan împins de pe acoperiş de maimuţe - Daily Mail

Copilul de trei ani fusese la un pas de moarte, după ce un cuțit i-a străpuns gâtul în urmă cu șase luni, potrivit rapoartelor. Părinții săi, Rajitha și Srikanth, plătiseră peste 6.000 de dolari pentru ca băiatul lor să fie supus unei intervenții chirurgicale salvatoare. Nimeni nu se aştepta ca după o asemenea încercare să aibă parte de o moarte atât de stupidă. 

Decesul copilului a dus la o îngrijorare tot mai mare în legătură cu maimuțele violente din sat, localnicii spunând că deja erau afectați de ele de ceva timp. Deputatul BJP Raj Kumar Chahar și-a exprimat recent îngrijorarea în Parlament cu privire la amenințarea maimuțelor. El a cerut clarificări cu privire la cât de mult ajutor este oferit victimelor.

Acest lucru a venit după ce Ministerul Mediului, Pădurilor și Schimbărilor Climatice a dezvăluit că nu are nicio înregistrare a numărului de persoane rănite sau ucise din cauza mușcăturilor de maimuță în India, notează Daily Mail

Atacurile maimuţelor agresive, tot mai frecvente

Moartea copilului este cea mai recentă dintr-un lung șir de decese îngrozitoare. În martie, o femeie în vârstă de 70 de ani s-a stins în sudul Indiei, după ce a fost atacată de o haită de maimuțe dezlănțuite, când se îndrepta spre baie. Pensionara, care locuia cu fiica ei în satul Ramareddy, era singură în momentul atacului. Fiica femeii, care fusese plecată la o nuntă, și-a dus mai târziu mama de urgență la spital, unde a murit din cauza rănilor.

În 2021, mama unor gemeni în vârstă de opt zile a susținut că bebelușii ei au fost luaţi de animalele feroce, una dintre fetițe fiind ucisă, iar cealaltă salvată. Un alt bebeluș de o lună și jumătate a fost omorât de o maimuță care se pare că a sărit în pătuț pentru a-i fura sticla de lapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Moarte bizară: Băieţel de 3 ani, ucis de un bolovan împins de maimuţe de pe acoperişul casei. Copilul a murit pe loc