Antena Meniu Search
x

Moarte chinuitoare, "gătit de viu" într-un cuptor uriaş. Bărbatul s-a izbit de uşă până la final, dar nimeni nu l-a auzit. Ţapul ispăşitor găsit de englezi

Un bărbat a murit în chinuri cumplite, "gătit" practic într-un cuptor industrial uriaş, în timp ce colegii săi îşi continuau ziua, fără să ştie nimic despre tragedia petrecută la doi paşi. Potrivit Daily Star, Alan Catterall, în vârstă de 54 de ani, fusese trimis să cureţe laturile din plastic ale cuptorului din fabrica de kaiace din Pyranha Mouldings, Cheshire.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 19:02

Moarte chinuitoare, "gătit de viu" într-un cuptor uriaş - Shutterstock (scop ilustrativ)

Fără să ştie că Alan se află în interiorul cuptorului, colegul său, Mark Francis, a pornit instalaţia. Au urmat clipe cumplite pentru sărmanul bărbat. Temperatura creştea treaptat, iar Allan era disperat: nu mai ştia cum să facă pentru a se elibera.

Moarte cumplită, în cuptorul industrial

S-a lovit de pereţii cuptorului, în încercarea de a atrage atenţia cuiva. Dar zgomotul din fabrică era mult prea mare şi nimeni nu-l auzea. "Strigând în agonie, cu pielea lipită de uşa cuptorului de care încă se mai izbea cu ultimele puteri, Alan s-a prăbuşit până la urmă, doborât de durerea de neimaginat de a fi gătit de viu", spune MrBallen, în podcastul său. 

"Într-un final, Alan a luat foc şi din corpul său a început să iasă fum negru. Abia atunci, angajaţii au realizat să au o problemă", adaugă el.

Pe acelaşi subiect

Soţia muncitorului dă vina pe companie

Soţia lui Alan, Pearl, care lucra la rândul său pentru aceeaşi companie, a povestit ulterior: "Nu îl învinovăţesc pe Mark. El şi fiica mea usnt în continuare un cuplu". În schimb, femeia susţine că de vină e compania. "Este încă un şoc uriaş", adaugă Pearl.

Directorul tehnic al companiei, Peter Mackereth, a fost găsit vinovat pentru breşe în securitatea angajaţilor, după incidentul dramatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Moarte chinuitoare, "gătit de viu" într-un cuptor uriaş. Bărbatul s-a izbit de uşă până la final, dar nimeni nu l-a auzit. Ţapul ispăşitor găsit de englezi