Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte învăluită în mister. Tânără studentă, găsită fără viață în apartamentul ei din SUA, la doar o zi după ce a împlinit 20 de ani: "Te voi iubi mereu"

Sfârșit tragic pentru o tânără din SUA. Tânăra studentă a fost găsită fără viață în apartamentul ei, la doar o zi după ce a împlinit 20 de ani.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 14:20

Thalia Chaverria, o jucătoare de fotbal la Universitatea de Stat din New Mexico, a murit tragic la scurt timp după ce a împlinit 20 de ani. Polițiștii s-au grăbit să ajungă în apartamentul în care tânăra zăcea fără viață, însă nu au mai putut face nimic pentru ea. Departamentul de Poliție Las Cruces a spus că nu au niciun motiv să creadă că moartea Thaliei este suspectă sau rezultatul unei crime, relatează Mirror.

Moartea Thaliei a adus multă tristețe în rândul celor care au cunoscut-o. Ea a jucat un rol important în a-și ajuta echipa să câștige primul titlu din campionat și a fost foarte apreciată de colegii și antrenorii ei. 

Nu se știe încă ce a dus la moartea tinerei

 „Pierderea bruscă a Thaliei a zguduit complet lumea. A fost o inspirație și o stâncă pentru această echipă. Ne va fi dor de ea, dar nu va fi uitată. Spiritul ei va fi cu noi în fiecare zi, pe teren și în afara terenului. Te voi iubi mereu T!", a declarat  antrenorul de fotbal, Rob Baarts

Ieri, am pierdut o tânără uimitoare și suntem profund întristați de moartea prematură a unui membru al familiei noastre Aggie. Thalia avea o personalitate uimitoare și cei care au avut norocul să petreacă timp cu ea știau că avea un viitor strălucit în față”, a declarat directorul de atletism al statului New Mexico, Mario Moccia

Poliția a mai spus că o anchetă este în desfășurare, deoarece cauza morții tinerei nu a fost încă stabilită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister. Tânără studentă, găsită fără viață în apartamentul ei din SUA, la doar o zi după ce a împlinit 20 de ani: "Te voi iubi mereu"