Antena Meniu Search
x

Foto Moarte terifiantă pentru o femeie de 49 de ani, după ce elicea unui skijet i-a tăiat stomacul. Elena se plimba cu soțul pe râul Samara

Incident terifiant în Rusia. O femeie de 49 a murit după ce a căzut de pe skijet iar elicea i-a făcut o gaură în stomac. Soțul nu și-a dat seama când a căzut și a accelerat, moment în care femeia a fost rănită.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 09:39

Moarte terifiantă pentru o femeie de 49 de ani, după ce elicea unui skijet i-a tăiat stomacul. Elena e plimba cu soțul pe râul Samara
Moarte terifiantă pentru o femeie de 49 de ani, după ce elicea unui skijet i-a tăiat stomacul. Elena e plimba cu soțul pe râul Samara - Profimedia

Elena Spiryakova, în vârstă de 49 de ani, se afla în spatele pe skijet în timp ce soțul ei era în față și manevra ghidonul pe râul Samara, un afluent al Volgăi, cea mai mare cale navigabilă din Europa. La un moment dat, Elena a căzut și s-a aruncat în apă. Soțul ei Oleg, în vârstă de 52 de ani, a întors fără să-și dea seama, moment în care elicea a sfâșiat-o pe soția lui, potrivit Mirror.

Ucisă de elicea unui jet ski

Elena, care locuia cu partenerul ei în Samara, a suferit răni îngrozitoare, mortale și a fost transportată de urgență la spital, dar nu a putut fi salvată.

Deși tragedia a avut loc în iulie 2023, cazul a ajuns recent în atenția publicului, după ce procurorul a dezvăluit detalii înainte de apariția lui Oleg la tribunalul, acuzat de omucidere din neglijență. „După o altă întoarcere, femeia nu a mai putut rămâne pe skijet și a căzut în apă, iar în acel moment soțul ei a accelerat”, a declarat procurorul.

„Victima a fost dusă de urgență la spital, dar Elena a murit a doua zi”, a scris Baza. Rudele ei au declarat pentru presa că a fost deschis un dosar penal pentru moartea ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Moarte terifiantă pentru o femeie de 49 de ani, după ce elicea unui skijet i-a tăiat stomacul. Elena se plimba cu soțul pe râul Samara