Antena Meniu Search
x

Foto Moartea cumplită a Dariei: pe jumătate dezbrăcată, într-o baltă de sânge, după ce iubitul a "scăpat-o" de la etajul 7 al hotelului din Thailanda. Tânărul, reţinut cu scandal

O turistă rusoaică de 32 de ani a fost găsită cu faţa în jos, într-o baltă de sânge, după ce a căzut de la etajul 7 al hotelului din Thailanda. Femeia era dezbrăcată de la brâu în jos, iar incidentul s-a petrecut în circumstanţe stranii. S-ar fi prăbuşit în gol după ce iubitul său a atârnat-o cu capul în jos de la balconul aflat la peste 24 de metri înălţime. Daria nu a avut nicio şansă: tânăra a murit.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 10:37

Daria Iuzifiak a murit luni, la 32 de ani, în Pattaya, Thailanda. Turista rusoaică a căzut de la etajul 7 al hotelului, dezbrăcată de la brâu în jos, a declarat poliţia, potrivit Daily Star. Un bărbat de 30 de ani, numit Fedor, care ar fi iubitul tinerei, a fost arestat la scurt timp după incidentul fatal. Acesta a fost descris drept "furios şi necooperant".

Moartea bizară a Dariei

Colonelul Wattanachai Sengrit a precizat că bărbatul ar fi ţinut-o pe victimă de picioare, cu capul în jos, de la balcon, iar la un moment dat a scăpat-o pe femeie în gol. În momentul de faţă este neclar dacă a fost vorba de un accident bizar sau de o crimă cu sânge rece.

"Iubitul avea în mână un pahar cu alcool şi părea beat bine când vorbea cu poliţia. Iniţial, a refuzat să discute cu agenţii. Camera era dezordonată, plină de resturi de mâncare şi băutură, dar nu erau prezente urme de violenţă", scrie The Bangkok Post.

Pe acelaşi subiect

În timp ce era reţinut de poliţişti, Fedor striga: "Un avocat, un avocat! M-ai trădat! Mi-ai spus că e în viaţă!"

Joc erotic cu final tragic

Recent, femeia declarase la o secţie de poliţie că şi-a pierdut paşaportul şi vrea să se întoarcă în Rusia. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze, inclusiv cea a unui "joc erotic" ce a avut final tragic. Mii de cetăţeni ruşi au ales să vină în Thailanda pentru a evita să plece la război în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Moartea cumplită a Dariei: pe jumătate dezbrăcată, într-o baltă de sânge, după ce iubitul a "scăpat-o" de la etajul 7 al hotelului din Thailanda. Tânărul, reţinut cu scandal