Antena Meniu Search
x

Moartea i-a despărţit fulgerător, după nuntă. Cu 10 minute înaintea tragediei, cei doi soţi râdeau în hohote. Suferinţa văduvei din UK

La doar patru luni de la nuntă, moartea i-a despărţit fulgerător. Leanne Slaymaker a fost martoră la ultimele clipe din viaţa soţului său, privind îngrozită cum bărbatul de doar 37 de ani îşi dă ultima suflare la nici 10 minute de când râdeau şi glumeau împreună. Fără nicio grijă, cei doi nu-şi puteau închipui că moartea îl pândeşte pe Tom atât de aproape.

de Redactia Observator

la 03.07.2022, 17:30

La doar patru luni de la nuntă, moartea i-a despărţit fulgerător
La doar patru luni de la nuntă, moartea i-a despărţit fulgerător - Facebook via Mirror

Până ce moartea i-a despărţit! O tragedie a pus capăt pe neaşteptate fericirii celor doi soţi, la doar patru luni după ce şi-au unit destinele. Bărbatul s-a prăbuşit fără viaţă în faţa alesei sale la nici 10 minute de când râdeau împreună şi se simţeau ca în al nouălea cer. Dar soarta a fost necruţătoare şi l-a răpit pe Tom de lângă Leanne Slaymaker. Trei ani mai târziu, femeia suferă cumplit în urma pierderii suferite şi povesteşte cum s-a simţit în clipa groaznică în care a devenit văduvă la 40 de ani. 

Dragostea i-a adus împreună, moartea i-a despărţit. Suferinţa văduvei nu are limite

"Ne cunoşteam de cinci, şase ani când a trecut în nefiinţă. Abia ne căsătorisem de patru luni", povesteşte Leanne, potrivit Mirror. "Era un om vesel, prietenos, mereu fericit ... am trăit un mare şoc. Nu credeam că aşa ceva ni s-ar putea întâmpla", a adăugat femeia din Portishead, Somerset. "Am aşteptat toată viaţa să devin mireasă, visam să trăiesc până la adânci bătrâneţi alături de marea mea iubire. Şi după doar patru luni ... A murit brusc în faţa mea!". Tom o ceruse în căsătorie de Crăciun, în 2017. Vecini de ani de zile, o frumoasă prietelie i-a legat înainte să devină un cuplu. Tom o ajuta pe Leanne când avea probleme cu maşina, iar o ieşire la pub i-a convins că sunt meniţi unul pentru celălalt. Dar ceea ce părea o simplă gripă a dus la deznodământul tragic. În decembire 2018, s-au îmbolnăvit amândoi, însă Tom nu avea să-şi mai revină niciodată. 

În dimineaţa zilei de 6 ianuarie 2019, cei doi râdeau cu poftă în bucătărie, când Tom s-a prăbuşit la podea inconştient, fără suflare. Leanne a chemat imediat ambulanţa, iar în vreme ce aştepta echipajul medical a încercat să-şi resusciteze partenerul. După 50 de minute de eforturi susţinute ale paramedicilor, aceştia au declarat decesul bărbatului de doar 37 de ani. "Evident, am vrut să aflu cauza morţii. Se pare că a fost bronşită, pneumonie, iar inima i-a cedat", mărturiseşte femeia.

Acum, femeia este alături de cei care, asemenea ei, au rămas veşnic îndoliaţi după moartea persoanei iubite. "Timp de doi ani şi jumătate, practic nu am trăit ... Nu voiam să mă mişc, nu puteam să fac nimic. Dar trebuia să mă mobilizez pentru copii. Fiica mea cea mică a suferit cel mai mult", îşi aminteşte Leanne. "Vorbim deschis despre moartea lui Tom, iar de ziua lui de naştere aprindem lumânări. A fost extrem de important în vieţile noastre şi nu-l vom uita niciodată", mai spune ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Moartea i-a despărţit fulgerător, după nuntă. Cu 10 minute înaintea tragediei, cei doi soţi râdeau în hohote. Suferinţa văduvei din UK