Antena Meniu Search
x

Moartea misterioasă a unei mame pune pe jar autorităţile din Anglia, la doi ani de la tragedie. Trei copilaşi au rămas orfani

Tragedia care a pus pe jar autorităţile din Anglia. Corpul neînsufleţit al lui Joanne Baird a fost descoperit de doi copii care se jucau lângă un pârâu, în Rochdale, Lancashire. La doi ani de la tragedia care a marcat comunitatea, oamenii legii încă încearcă să facă lumină şi au mult prea puţine răspunsuri. 

de Redactia Observator

la 28.03.2023 , 14:41

Moartea misterioasă a unei mame pune pe jar autorităţile din Anglia
Moartea misterioasă a unei mame pune pe jar autorităţile din Anglia - The Sun; Profimedia Images

Femeia de 42 de ani băuse în zonă cu un bărbat pe nume Asif Mahmood cu o zi înainte să fie găsită fără suflare. Un medic legist a spus la doi ani de la tragedie că există ''întrebări fără răspuns'' cu privire la moartea tragică a lui Joanne.

Potrivit anchetei, Mahmood s-a întâlnit cu Joanne pentru prima dată pe 2 iunie, în timp ce stătea pe o canapea în spatele unei salon de frizerie, a raportat MEN. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-a arătat pe cei doi bănd și vorbind timp de aproximativ 15 minute înainte de a fuma canabis într-o curte, notează The Sun

Apoi s-au îndreptat către o râpă, iar bărbatul a declarat că Joanne ''s-a împiedicat și a căzut'', el a ridicat-o, dar ea s-a prăbușit în pârâu înainte de a o așeza pe spate lângă apă. El a plecat să cumpere mai mult alcool, dar s-a întors câteva minute mai târziu pentru a o găsi pe Joanne în aceeași poziție. Bărbatul susţine că femeia i-a spus să o lase în pace, aşa că a plecat acasă lăsând-o pe Joanne singură.

Articolul continuă după reclamă

La doi ani de la tragedie, poliţiştii nu au suficiente dovezi

Tatăl ei, Robert Baird, a spus la audiere că fiica lui se lupta cu băutura și drogurile de câțiva ani. Dar că Joanne avea ''o personalitate grozavă și o inimă minunată''. Potrivit raportului, femeia a murit înecată, incident cauzat de consumul excesiv de droguri şi alcool. 

Mahmood a fost arestat sub suspiciunea de crimă după moartea lui Joanne. El a negat că ar fi fost implicat în tragedie. Pentru că nu există suficiente dovezi, nu au mai fost luate măsuri împotriva lui. Medicul legist a declarat că este probabil că Joanne nu a putut să iasă din apă din cauza că era inconștientă de la băutură şi droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Mapamond » Moartea misterioasă a unei mame pune pe jar autorităţile din Anglia, la doi ani de la tragedie. Trei copilaşi au rămas orfani