Antena Meniu Search
x

Moartea nu i-a putut despărţi. Pentru că şi-a iubit soţia prea mult, un thailandez a stat cu cadavrul soţiei în casă timp de două decenii.

Ceea ce sună ca un film de groază este de fapt o poveste de dragoste pe care un thailandez a vrut să o facă fără sfârşit. Bărbatul nu a suportat ideea morţii soţiei sale, în urmă cu 21 de ani şi a decis să îi păstreze cadavrul în casă până când şi el ar fi urmat să moară.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 15.05.2022, 15:17

În 2001, soția thailandezului Chan Chanwatcharakarn a murit din cauza unui anevrism cerebral. După moartea ei, bărbatul a adus cadavrul soției sale la Wat Chonpratarn Rangsarit din Nonthaburi pentru a fi îndeplinite ritualuri budiste. Cu toate acestea, bărbatul rămas văduv nu a incinerat trupul soției sale pentru că „nu putea accepta situația”, scrie Heute.

Bărbatul obişnuia să vorbească cu femeia aflată în sicriu

Chan a adus cadavrul soției sale într-un sicriu acasă la el în Bangkok. Timp de 21 de ani a vorbit în mod regulat cu soția sa și i-a povestit despre problemele sale de parcă ar fi încă în viață. Cu cât bărbatul îmbătrânea mai mult, cu atât îi era mai frică să moară fără să organizeze o înmormântare pentru ea.

În cele din urmă, a simțit că era timpul să facă acest lucru și a căutat ajutor din partea unei fundaţii, care a venit şi a ridicat sicriul. Charn locuise cu trupul ei într-un sicriu într-o casă micuță cu un etaj, care arăta mai mult ca o cameră de depozitare. Potrivit fundației, trupul era în „stare de putrefacţie” când au deschis sicriul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Moartea nu i-a putut despărţi. Pentru că şi-a iubit soţia prea mult, un thailandez a stat cu cadavrul soţiei în casă timp de două decenii.