Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic când un lift dintr-un spital din India porneşte din senin cu pacientul pe targă

Imagini dramatice surprinse într-un spital din India. Un pacient a fost la un pas de moarte, după ce liftul cu care urma să fie deplasat a pornit singur din senin, fără ca brigadierii să apuce să îl instaleze total pe bărbat în el.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 09:54

Se pare că liftul se afla în întreţinere, însă asistentele nu au fost informate, aşa că de aici până la cumplitul accident nu a mai fost decât un pas. Incidentul ar fi avut loc pe 8 octombrie. Însă imaginile s-au viralizat abia acum.

A pornit liftul din senin

În primele secunde ale înregistrării se vede cum totul mergea normal. Unul dintre angajați a deschis ușa liftului și a intrat cu jumătate din targă unde se afla pacientul. Înainte să ajungă complet înăuntru, liftul porneşte. Brigadierul care a rămas afară reuşeşte să împingă targa. Pacientul a rămas în poziţie verticală, cu picioarele în sus. Auzind zgomotul, alte trei angajaţi ai spitalului au venit în fugă să-i ajute, dar liftul coborâse deja. Din fericire, pacientul a scăpat cu viaţă.

Internauţii au comentat la imagini: „Dacă părinţii mei ar vedea acest video nu ar mai merge niciodată cu liftul. Şi aşa le este frică”, „Nu sunt un expert, dar cred că patul din metal a condus curentul de la uşa liftului şi a completat circuitul de care avea nevoie ca să se închidă uşa”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Momentul dramatic când un lift dintr-un spital din India porneşte din senin cu pacientul pe targă