Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o bunică prinde şi salvează un bebeluş căzut de la etajul doi, în Rusia. Tatăl i-a dat bani drept mulţumire

O bunicuţă din oraşul rus Novokuznetsk a reuşit să salveze un bebeluş de un an şi jumătate care a căzut de la etajul doi al unui bloc. Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 28.07.2021, 19:26

Momentul în care o bunică prinde şi salvează un bebeluş căzut de la etajul doi, în Rusia. Tatăl i-a dat bani drept mulţumire
Momentul în care o bunică prinde şi salvează un bebeluş căzut de la etajul doi, în Rusia. Tatăl i-a dat bani drept mulţumire - Tass.ru

Femeia-eroină se ducea acasă de la cumpărături când a văzut copilul atârnat periculos la o fereastră. Svetlana Sanarova, în vârstă de 64 de ani, a lăsat plasele şi a alergat sub fereastră şi a reuşit să prindă bebeluşul în braţe.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia l-a prins pe Egor, care căzuse de la o înălţime de mai bine de şase metri.

Doctorii sosiţi la faţa locului au constatat că micuţul a suferit doar câteva mici vânătăi. Poliţia a aflat că părinţii erau acasă la timpul căderii copilului. Auzind un ţipăt de ajutor din afara clădirii, aceştia şi-au văzut fiul pe stradă, alături de o femeie necunoscută, informează Tass.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl i-a oferit femeii 50 de lei drept recompensă

Dimitri Terzokhin, în vârstă de 27 de ani, s-a dus rapid să îşi recupereze fiul, dar în nebunia momentului nu i-a cerut femeii numele, ci doar i-a mulţumit. Prin intermediul reţelelor sociale şi a presei locale, autorităţile au reuşit să o identifice şase zile mai târziu pe femeia de 64 de ani şi să îi mulţumească pentru salvarea copilului.

"Abia dup-aia mi-a crescut tensiunea", a recunoscut femeia. 

Tatăl credea că soţia lui are grijă de copil, în timp ce aceasta se dusese să îi dea o sticlă unui alt copil al familiei. Cei doi au o fiică, de patru ani, şi doi gemeni: băiatul care a căzut şi sora lui.

"L-am văzut de la distanţă şi nu am mai ştiut ce să fac. Şi ce să fac? M-am gândit că dacă nu îl prind, o să cadă sub privirile mele. A trebuit să alerg şi să îl prind, ca să nu fie mai rău. S-a dovedit a fi destul de greu, dar nu m-am gândit la riscuri în acel moment", a mai povestit Svetlana.

Aceasta spune că tatăl i-a oferit bani, 1000 de ruble, echivalentul a puţin peste 50 de lei. "Am refuzat, mi s-a părut jignitor. I-a pus în traistă oricum, dar nu am nevoie de ei", a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Momentul în care o bunică prinde şi salvează un bebeluş căzut de la etajul doi, în Rusia. Tatăl i-a dat bani drept mulţumire