Meniu
Search
x

Video O fetiţă de 2 ani şi părinţii ei, morți într-o Kia Rio strivită de două camioane, pe un pod din Rusia. Accidentul a fost filmat

Un tânăr de 29 de ani, soția lui de 25 de ani și fiica lor de 2 ani și-au găsit sfârșitul într-un teribil accident rutier, provocat de un șofer de camion beat. Tragedia a avut loc pe un pod din Ulianovsk, un oraș aflat pe râul Volga, în Rusia. 

De Veronica Micu la 26.07.2021, 15:09
Vezi și

O cameră de bord a filmat momentul șocant în care un autoturism Kia Rio este lovit violent din spate de un camion, pe un pod din Rusia. Mașina, în care se aflau mama, tatăl și fiica lor de 2 ani, era staționată în spatele unui alt camion, astfel că, în urma impactului teribil, autoturismul a fost făcut praf între cele două vehicule de mare tonaj. 

Fetița de 2 ani a murit în drum spre spital

Tatăl de 29 de ani, care se afla la volanul mașinii, a murit pe loc, iar fiica sa de 2 ani nu a apucat să vadă spitalul. Mama copilei, o tânără de 25 de ani, a fost dusă la Terapie Intensivă, însă medicii nu i-au mai putut salva viața.

life.ru

Potrivit publicației tolyatty.ru, șoferul camionului era băut în momentul producerii accidentului. Poliția din Ulianovsk a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiţă de 2 ani şi părinţii ei, morți într-o Kia Rio strivită de două camioane, pe un pod din Rusia. Accidentul a fost filmat