Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o fetiţă de 2 ani a fost atacată de un coiot, chiar în faţa casei. A fost salvată de tatăl ei, care a aruncat o piatră spre animal

O fetiță de doi ani a fost atacată de un coiot în plină zi, pe gazonul din faţa casei în care locuieşte alături de familia ei, în Los Angeles. Fata a supraviețuit, după ce animalul s-a speriat atunci când tatăl fetei s-a apropiat de el, relatează CBS News. Atacul a fost surprins de sistemul de supraveghere din afara locuinţei. "Am văzut sânge pe pantaloni și pe picior și unde a fost rănită. A fost pur și simplu groaznic", a declarat mama fetei. 

de Marina Dinu

la 05.12.2022, 11:38

Momentul în care o fetiţă de 2 ani a fost atacată de un coiot, chiar în faţa casei
Momentul în care o fetiţă de 2 ani a fost atacată de un coiot, chiar în faţa casei - CBS News

În videoclip, familia pare să coboare din mașină când un coiot se apropie de fetiţă, pe peluza din fața casei, și începe să o târască de picioare. Când tatăl fetei s-a apropiat, animalul a dat drumul fetei şi a fugit.

"Am vrut doar să mă asigur că e bine", a declarat mama fetei, Shira Eliyaheo, pentru CBS Los Angeles.

În videoclip se vede cum tatăl fetei a aruncat cu o piatră în animal. "Am apucat-o și am întins-o", a spus Eliyaheo. "Am văzut sânge pe pantaloni și pe picior și unde a fost rănită. A fost pur și simplu groaznic."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost dusă la un spital pentru tratamente

Eliyaheo a declarat pentru CBS că fiica ei a fost dusă la un spital pentru tratament, unde a primit o serie de vaccinuri împotriva rabiei și se recuperează.

Un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Pește și Faună Sălbatică din California (CDFW) a declarat sâmbătă pentru CBS LA că, înainte de atac, a primit mai multe rapoarte despre un coiot agresiv de la rezidenții din zonă. Se lucrează pentru a obține o probă de ADN a coiotului atacator de pe hainele fetei.

Personalul CDFW a fost, de asemenea, în așteptare în zonă cu pistoale cu săgeți, în caz că ar fi fost raportată o altă apariţie a animalului, a spus purtătorul de cuvânt.

Au fost mai multe atacuri ale coioților în zona Californiei de Sud în acest an. În aprilie, o altă fetiță de 2 ani a fost atacată de un coiot pe o plajă din orașul Huntington Beach. Ofițerii de poliție care au răspuns au împușcat și ucis doi coioți în zonă, iar biologii CDFW au folosit mostre de ADN pentru a confirma că unul dintre cei doi coioți a atacat-o pe fată. Ea a suferit răni grave, dar a supraviețuit.  

În iunie, un coiot a atacat o fetiță de 2 ani într-un parc din orașul Fountain Valley din județul Orange. Şi fetiţa respectivă a supravieţuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Momentul în care o fetiţă de 2 ani a fost atacată de un coiot, chiar în faţa casei. A fost salvată de tatăl ei, care a aruncat o piatră spre animal