Antena Meniu Search
x

Imagini de coșmar: O tânără a fost înjunghiată în cap cu o foarfecă de grădină. Bărbatul fără adăpost a atacat-o din senin pe o stradă din SUA

O femeie de 24 de ani din Los Angeles se recuperează după o leziune cerebrală extrem de gravă, după ce un bărbat fără adăpost a înjunghiat-o în cap cu o foarfecă de grădinărit, într-un atac neprovocat, au declarat autoritățile. Kyli Watts mergea pe un bulevard din North Hollywood în jurul orei 11:30 dimineața, când a avut loc scena îngrozitoare.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 21:50

- Los Angeles Police Department

Jonathan Cole, în vârstă de 30 de ani, a băgat foarfeca de grădinărit în ceafa lui Watts, în timp ce mergea pe stradă, a spus poliția. Femeia a fugit la un restaurant din apropiere cu arma încă înfiptă în craniu și a implorat după ajutor înainte de a se prăbuși, conform New York Post.

Personalul de la restaurant a reușit să sune la 911, iar victima a fost transportată de urgență la un spital din apropiere. După atac, ea și-a sunat imediat mama, de profesie asistentă. În ciuda naturii îngrozitoare a incidentului, mama ei a declarat că a înțeles că ceea ce s-a întâmplat cu fiica ei a fost un ''eșec social'' și că trebuie făcut mai mult pentru a-i ajuta pe cei care trăiesc pe străzi sau care se luptă cu boli mintale.

Mama ei, Amy Watts, a mai adăugat că au avut experiență în îngrijirea persoanelor care suferă de boli mintale severe. Fiica a fost operată pentru o leziune cerebrală traumatică și rămâne în spital. Ea se confruntă acum cu un drum dificil spre recuperare și, probabil, se va confrunta cu mai multe probleme pe termen lung, cum ar fi echilibrul sau vederea. Cole este în custodie, unde se confruntă cu posibile acuzații pentru tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Imagini de coșmar: O tânără a fost înjunghiată în cap cu o foarfecă de grădină. Bărbatul fără adăpost a atacat-o din senin pe o stradă din SUA