Antena Meniu Search
x

Momentul în care o stație de autobuz se prăbușește cu o mulțime care dansa pe acoperișul ei. Tinerii participau la un festival renumit din Anglia

Sute de oameni au rămas șocați, când acoperișul unei stații de autobuz s-a prăbușit brusc, Poliția Metropolitană confirmând că două persoane au fost rănite.

de Maria Dogaru

la 29.08.2022, 09:35

Tinerii participau la un festival renumit din Anglia
Momentul în care o stație de autobuz se prăbușește cu o mulține care dansa pe acoperișul ei - UB1UB2

Imaginile arată momentul în care câțiva petrecăreți ai Carnavalului de la Notting Hill au căzut la pământ, după ce s-au urcat pe acoperișul unei stații de autobuz, dansând pe acesta, relatează Mirror.

Ofițerii s-au sesizat și au ajuns imediat la fața locului

Carnavalul, care a ajuns pe străzile Londrei pentru prima dată din 2019, a fost în plină desfășurare duminică, unde mii de oameni s-au bucurat de atmosfera de petrecere. Cu toate acestea, ofițerii de la Poliția Metropolitană au fost chemați în zona Ladbroke Grove, după ce două persoane au fost rănite în urma unei prăbușiri a unei stații de autobuz.

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, mai multe persoane pot fi văzute dansând deasupra adăpostului. Cu toate acestea, după câteva secunde de la înregistrare, acoperișul stației de autobuz se prăbușește, iar petrecăreții cad la pământ.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o declarație publicată pe Twitter, Poliția Metropolitană a confirmat că două persoane au fost tratate pentru răni la fața locului. „Am primit un clip în care un adăpost de autobuz care se prăbușește în zona Ladbroke Grove. Ofițerii au mers la fața locului. Două persoane au suferit răni ușoare. Nu au avut nevoie de tratament suplimentar”, a declarat poliția.

Poliția Metropolitană a declarat că, duminică, la ora 19:00, ofițerii au făcut un total de 38 de arestări. Infracțiunile au inclus deținerea de droguri, daune penale, ordine publică, agresiune, agresiune sexuală, deținere de substanțe psihoactive, deținerea unei arme ofensatoare, conducerea în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor și furtul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Momentul în care o stație de autobuz se prăbușește cu o mulțime care dansa pe acoperișul ei. Tinerii participau la un festival renumit din Anglia