Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un băiat de 12 ani jefuişte o benzinărie din Michigan. Copilul îndreaptă arma bunicului spre casieră şi trage un foc de avertisment

Un băiat de 12 ani a fost surprins de camerele de supraveghere jefuind o benzinărie din Michigan. Copilul a tras un foc de avertisment în faţa angajatei, cerând să-i dea toţi banii din casa de marcat.

de Redactia Observator

la 06.06.2022, 16:44

Captură video
Momentul în care un băiat de 12 ani jefuişte o benzinărie din Michigan - Youtube / ABC 7

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl surprind pe băiatul în vârstă de 12 ani aşteptând calm la coadă, într-o benzinărie din oraşul Hartford. Cu mâna în rucsac, acesta a a aşteptat ca un client din faţa lui să plătească benzina. Când ajunge în faţa casierei, copilul scoate o armă de 9 mm din ghiozdan şi ordonă casierului să îi dea toţi banii.

Casiera a crezut că băiatul glumeşte

„Pune banii în geantă!”, i-a spus calm. Angajata a părut neîncrezătoare, considerând arma una de jucărie, motiv pentru care a întrebat: „Vorbeşti serios?”

Pentru a se asigura că este luat în serios, băiatul a tras un foc de avertisment în tavan, apoi a îndreptat din nou arma spre angajată. Femeia a tresărit, apoi a scos o pungă cu bani din seif şi i-a înmânat-o, poruncindu-i să iasă afară.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu puțin înainte de ora 16, miercuri, dispecerii 911 au primit un apel de urgenţă în legătură cu jaful armat de la benzinăria Marathon de pe East Main Street - la doar un bloc distanţă de secția de poliție. Băiatul a fost ridicat de polițiști câteva minute mai târziu, relatează Daily Mail. Șefa poliției din Hartford, Tressa Beltran, l-a arestat și l-a acuzat de tâlhărie şi agresiune, precum şi de posesia şi descărcarea unei arme de foc într-un spaţiu nepermis. Băiatul a fost adus în faţa juraţilor, la Tribunalul de Familie din județul Van Buren, joi.

Bunicul nu ştia că băiatul furase arma din seif

Polițiștii susţin că acesta i-ar fi spus unui alt elev de la şcoală despre planul său de a-şi pune planul în aplicare. A furat arma din seiful încuiat al bunicului său şi a mers la benzinărie. Bunicul, care este tutorele legal al copilului, a declarat polițiștilor că nu știa că nepotul său poate accesa seiful.

Băiatul, care studiază la școala gimnazială Hartford, se află în prezent în arest la Centrul pentru minori din Allegan County și va rămâne acolo până la audieri, în cursul acestei luni.

„Credeam că este un copil, nici măcar nu credeam că are 10 ani”, a declarat casiera magazinului, pe nume Jessica, pentru News Channel 3. „Părea mult prea calm. Am crezut serios că este o farsă până am auzit pistolul. O parte din mine a vrut să țină copilul în brațe pentru că are atât de multe probleme, apoi este greu să te simți rău când a făcut așa ceva. Întotdeauna am crezut că dacă sunt jefuit, le dau banii, nicio sumă de bani nu merită viața mea”.

Polițiștii spun că băiatul nu oferit niciun motiv pentru care a comis jaful.

„În fiecare zi văd ceva nou la acest job. Sunt ofițer de poliție cu normă întreagă de 38 de ani. Ceea ce m-a uimit cu adevărat este că nu a arătat nicio emoție”, a spus Lt. Mike Prince din Hartford. „Ne-a spus că nu a făcut-o pentru bani. A spus că ar fi aruncat banii în canalizare. Nu ne-a dat o explicație de ce a făcut-o”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Momentul în care un băiat de 12 ani jefuişte o benzinărie din Michigan. Copilul îndreaptă arma bunicului spre casieră şi trage un foc de avertisment