Antena Meniu Search
x

Tânărul din Cluj dat dispărut de mama lui a fost găsit într-o pădure, în apropierea orașului Hațeg

Cristian Răzvan Iepure, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj Napoca, a fost căutat de poliție, după ce mama lui l-a dat dispărut. Femeia le-a povestit agenților că era cu fiul ei într-o benzinărie din Hațeg, în Hunedoara, când tânărul a plecat fără să îi spună și nu s-a mai întors. Din fericire, polițiștii l-au găsit teafăr, nefiind victima vreunei infracțiuni.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.05.2022, 14:24

Cristian Răzvan Iepure
O mamă din Cluj își caută disperată fiul dispărut. L-a văzut ultima oară într-o benzinărie din Hațeg, în Hunedoara - IPJ Hunedoara

UPDATE: Cristian a fost găsit teafăr în pădurea Slivuț, în apropierea orașului Hațeg. Tânărul de 27 de ani nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială:

Poliţiştii din județul Hunedoara caută un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, care a plecat voluntar din localitatea Hateg județul Hunedoara și nu a mai revenit.

Alarma la 112 a fost dată duminică dimineață. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 29 mai 2022, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hateg au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 28 mai 2022, în timp ce se afla într-o stație de carburanți din orașul Hațeg, județul Hunedoara, fiul acesteia, IEPURE RĂZVAN - CRISTIAN, de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a părăsit incinta stației de carburanți fără a-si înștiința mama plecând într-o direcție necunoscută", au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea lui Cristian Răzvan Iepure

Semnalmente Cristian Răzvan Iepure:

- înălţime aproximativ 1,75 metri

- greutate - aproximativ 70 de kilograme

- ochi căprui, păr negru scurt de aproximativ 1 cm

- tuns scurt, fața ovală

- nu prezintă semne particulare sau tatuaje. 

În momentul plecării, tânărul era îmbrăcat cu un tricou de culoare albastru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, șapca de culoare negru iar in picioare avea o pereche de culoare închisă. 

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânărul din Cluj dat dispărut de mama lui a fost găsit într-o pădure, în apropierea orașului Hațeg