Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat din India este călcat în picioare de un elefant - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din India a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost călcat în picioare de un elefant.

de Redactia Observator

la 01.05.2022, 16:08

Bărbatul a fost grav rănit
Bărbatul a fost grav rănit - Captură Video

Incidentul a avut loc în Assam, un oraş din nord-estul Indiei. Din fericire bărbatul a supravieţuit loviturilor animalului, potrivit Daily Mail.

Bărbatul a scăpat ca prin urechile acului

În imaginile filmate de oamenii care au asistat împietriţi la întreaga scenă se observă cum bărbatul intră în panică şi încercă să fugă din calea elefantului. La un momentdat, acesta se împiedică şi cade, în timp ce elefantul vine cu viteză spre el şi îl loveşte cu piciorele şi colţii. Bărbatul încearcă să se ridice, dar în câteva clipe animalul îl doboară din nou.

Bărbatul rănit a fost dus de urgenţă la spital, acolo unde a primit îngrijiri de specialitate. Anual, în India, aproximativ 100 de persone sunt ucise de elefanţi, deşi numărul deceselor ar putea fi de trei ori mai mare, potrivit autorităţilor. În luna iulie, un bărbat de 45 de ani a fost ucis de un elefant în districtul Golaght. În imaginile filmate atunci se observă cum animlul părăseşte turma apoi, îl clcă în picioare pe bărbatul care se împiedică. Ulterior animalul reintră în grupul său, în care se aflau alţi 28 de elefanţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat din India este călcat în picioare de un elefant - VIDEO