Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat din Noua Zeelandă sare de pe o barcă peste o orcă. "Am atins-o, ai filmat?"

Un barbat din Noua Zeelandă a devenit viral în mediul online, după ce a sărit de pe un vapor. Motivul cel puţin bizar a fost că individul voia să aterizeze pe spatele unei orci. În videoclipul distribuit pe reţelele de socializare, individul în vârstă de 50 de ani poate fi văzut cum sare în apă, foarte aproape de o orcă însoţită şi de un pui.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 15:38

Într-un videoclip distribuit pe Instagram în februarie, se poate vedea gestul inconştient al bărbatului care a fost filmat cum sare de pe marginea unei bărci în mare, în largul coastei Devonport din Auckland, încercând să pice peste o orcă ce înota pe lângă ambarcaţiune.

Bărbatul a fost amendat cu 600 de dolari

El sare în apă foarte aproape de un mascul de orcă, în timp ce un pui înoată în apropiere.

Vezi și

În timp ce înoată înapoi spre barcă, el strigă „Am atins-o” și întreabă „ai filmat asta?”. Apoi încearcă să sară din nou peste orcă, scrie The Guardian.

Pe acelaşi subiect

Hayden Loper, un anchetator principal al Departamentului de Conservare a Naturii, a declarat că „Videoclipul vorbește de la sine, este un comportament șocant și absolut idiot”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Departamentul a primit un pont despre acest videoclip de la câteva persoane îngrijorate care au văzut imaginile pe rețelele de socializare. Împreună cu poliția, departamentul l-a identificat pe bărbat și i-a dat o amendă de 600 de dolari.

"Este o încălcare foarte clară a Legii privind protecția mamiferelor marine. Orca este clasificată drept balenă în cadrul legislației privind conservarea și este ilegal să înoți cu, să deranjezi sau să hărțuiești orice mamifer marin", a spus el.

Specia de orcă neozeelandeză este pe cale de dispariţie. Există doar 150-200 de exemplare în toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat din Noua Zeelandă sare de pe o barcă peste o orcă. "Am atins-o, ai filmat?"