Antena Meniu Search
x

Monstru cu chip de mamă. O femeie și-a ucis cele două fiice de 5 și 15 ani, după o ceartă cu fostul soț. Le-a adormit cu somnifere înainte de a le împușca

Dreptate pentru două suflete nevinovate. O mamă care și-a împușcat cele două fiice în patul lor, după ce le-a dat somnifere, va trebui să petreacă 78 de ani în închisoare înainte de a fi luată în considerare pentru eliberare și, cel mai probabil, va muri în spatele gratiilor.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 10:25

Monstru cu chip de mamă. O femeie și-a împușcat cele două fiice de 5 și 15 ani, după o ceartă cu fostul soț
Monstru cu chip de mamă. O femeie și-a împușcat cele două fiice de 5 și 15 ani, după o ceartă cu fostul soț - fairfax county circuit court

Veronica Youngblood, în vârstă de 37 de ani, din Virginia, SUA, a fost condamnată pentru două acuzații de crimă de gradul I, după ce le-a ucis pe Sharon Castro, în vârstă de 15 ani, și pe Brooklynn Youngblood, în vârstă de cinci ani, în apartamentul lor, din august, 2018. Mama și-a împușcat fiicele după o dispută cu fostul ei soțul, Ronald Youngblood, pe fondul îngrijorărilor că fiica ei de cinci ani se va muta cu el în Missouri, relateză Mirror.

Autoritățile au spus că mama plănuia să-și ucidă fiicele și apoi să se împuște, după ce și-a cumpărat o armă pe 27 iulie. Femeia le-a administrat fetelor somnifere, apoi le-a împușcat în timp ce dormeau.

Și-a ucis cele două fiice după ce le-a administrat somnifere

Fiica ei în vârstă de 15 ani, care a fost împușcată o dată în spate și o dată în piept, a sunat la poliție pentru a raporta împușcătura, dar a murit tragic la spital doar câteva ore mai târziu. Mama a fost luată în arest pe 6 august 2018. Arma i-a fost luată de polițiști după ce a fost arestată. Veronica a pledat nevinovată pe motiv că ar avea probleme psihice, dar juriul a respins această ipoteză după ce femeia a decis să le adoarmă pe copile, înainte de a le împușca.

Avocatul femeii spune că mama a acționat astfel din cauza mediului defavorizat în care a crescut și din cauza faptului că a fost abuzată fizic și sexual de către familia ei. Femeia a devenit prostituată după ce a rămas însărcinată la 16 ani cu fiica ei cea mare, potrivit avocatului ei. În plus, femeia ar fi auzit voci în capul ei, chiar înainte de a comite crimele îngrozitoare.

Ea va ispăși 36 de ani pentru fiecare crimă când va fi condamnată oficial pe 22 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Monstru cu chip de mamă. O femeie și-a ucis cele două fiice de 5 și 15 ani, după o ceartă cu fostul soț. Le-a adormit cu somnifere înainte de a le împușca