Antena Meniu Search
x

Monstru cu chip de mamă: O italiancă și-a ucis fiica cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a aruncat pe geam. Sfârşit tragic pentru copila de 13 ani

O femeie din satul Silì, regiunea Sardinia, Italia, și-a ucis cu sânge rece fiica de doar 13 ani și apoi a încercat să se sinucidă aruncându-se pe fereastră. Descoperirea îngrozitoare a fost făcută de tatăl copilei, un polițist local despărțit de soția sa, care a trebuit să se confrunte cu pierderea tragică. 

de Redactia Observator

la 19.02.2023, 15:18

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Chiara Carta, în vârstă de 13 ani, a fost înjunghiată mortal de mama ei, Monica Vinci , în vârstă de 52 de ani. După ce a comis gestul cumplit, într-un act de disperare, femeia s-a aruncat în gol de la fereastra casei. Nu a murit, dar a suferit mai multe răni, inclusiv la cap. Acum, este internată în stare  gravă la spitalul Santissima Annunziata din Sassari. 

Copila zăcea într-o baltă de sânge, în baia casei

Alarma a fost dată de un trecător, care a mers pe lângă casa familiei, la scurt timp după ora 14.30. Trupul Monicăi Vinci zăcea pe pământ, după ce a încercat să se sinucidă. Fata, însă, a fost găsită moartă în baia casei, notează la Repubblica

Tatăl, Pietro Carta, un agent al poliției locale, a fost cel care a făcut macabra descoperire. Fata era la pământ, într-o baltă de sânge, cu mai multe răni provocate de un cuțit. Ajutorul paramedicilor a fost inutil şi tot ce au mai putut face a fost să constate decesul. Mama, în schimb, a fost transportată de urgenţă cu un elicopter.

Femeia se despărţise de soţul ei în urmă cu câţiva ani. Era șomeră și locuia singură cu Chiara, singura fiică. Anchetatorii încearcă să reconstituie acum succesiunea evenimentelor dramatice. Deocamdată nu se știe care este motivul pentru care femeia a apucat un cuțit și și-a înjunghiat fiica până la moarte. Prima ipoteză ar fi că tragedia s-a produs după o discuție aprinsă. Cele mai multe răni erau la nivelul spatelui fetei. 

Pe lângă personalul sanitar de la 118, la adresa respectivă s-au prezentat polițiștii secției din Oristano, conduși de Samuele Cabitzosu, experții criminaliști, procurorul de serviciu, Valerio Bagattini și medicul legist Roberto Demontis de la Cagliari. Cadavrul a fost transportat în vederea efecturăii unei autopsii. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Monstru cu chip de mamă: O italiancă și-a ucis fiica cu mai multe lovituri de cuţit, apoi s-a aruncat pe geam. Sfârşit tragic pentru copila de 13 ani