Antena Meniu Search
x

Monstru cu chip de mamă. Și-a ucis cei trei copilași, apoi și-a pus capăt zilelor în casa din SUA: "Nu-mi pot imagina un părinte care să facă rău unui copil"

Caz șocant. O femeie din SUA și-a ucis cei trei copii, apoi și-a luat viața. Cel mai mic copilaș avea doar 10 luni. Toți trei și-au pierdut viața după ce mama lor i-a împușcat. După ce și-a ucis copii, a întors arma spre ea și s-a sinucis. 

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 15:42

Monstru cu chip de mamă. Și-a ucis cei trei copilași, apoi și-a pus capăt zilelor în casa din SUA
Monstru cu chip de mamă. Și-a ucis cei trei copilași, apoi și-a pus capăt zilelor în casa din SUA - Facebook

Billy Jacobson, tatăl unuia dintre cei trei copii uciși, le-a cerut oamenilor „să se roage” după moartea lui Billy (fiul lui), Noe și Bryce. Toți trei au murit după ce Brandy McCaslin, în vârstă de 39 de ani, care le era mamă, le-a curmat viața. Femeia și-a ucis cei trei copilași, apoi s-a sinucis, în Oklahoma, pe 20 iulie, potrivit Mirror.

Și-a ucis cei trei copii, apoi și-a luat viața

Billy a declarat că femeia era de-a dreptul revoltată pentru că „nu mă întorceam la ea”. Oamenii au fost șocanți și i-au transmis condoleanțe bărbatului. „Dragul tău Billy este adorabil! Nu vă cunosc pe niciunul dintre voi, dar pur și simplu nu-mi pot imagina un părinte care să facă rău unui copil! Ma doare inima pentru pierderile tale. Este cu Dumnezeu acum!"

"Îmi pare atât de rău că ți s-a întâmplat asta. Fie ca Dumnezeu să-ți dea putere. Inima mea este zdrobită".

Bărbatul a postat pe pagina lui de Facebook o poza cu fiul său și sora lui, cu descrierea: „Cea mai bună soră mai mare din lume! S-a ghemuit strâns și a dormit în brațele ei”.

Copilașii aveau 10 luni, 6 ani și 11 ani. Toți au fost uciși de cea care trebuia să-i protejeze și să-i iubească. Polițiștii au ajuns la fața locului, acolo unde au găsit patru cadavre, toate cu urme de împușcături. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Monstru cu chip de mamă. Și-a ucis cei trei copilași, apoi și-a pus capăt zilelor în casa din SUA: "Nu-mi pot imagina un părinte care să facă rău unui copil"