Antena Meniu Search
x

Galerie foto Motanul Toby a mers 20 de km pentru a-și revedea stăpânii care l-au abandonat. Ajuns la ușa lor, a fost cât pe ce să fie eutanasiat, însă a primit o nouă şansă

Un motan a călătorit aproape 20 de km pentru a-şi revedea familia care l-a abandonat. Spera să fie primit înapoi, dar la uşă nu l-a aşteptat decât dezamăgirea. Stăpânii nu l-au mai dorit în ciuda devotamentului său şi au rugat un adăpost să-l eutanasieze. Dar Toby a primit o nouă şansă, a fost primit într-un nou cămin, la o nouă familie iubitoare care îl doreşte şi are grijă de el.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 12:24

Când Toby a fost dus departe de acasă, i s-a făcut foarte dor de familia lui. I-a fost atât de dor de ei, încât și-a părăsit noua casă și a mers aproape 20 km pentru a încerca să le dea de urmă. Dar când a sosit într-un final, familia lui nu era nici pe departe fericită să-l vadă. L-au dat mai departe pentru că nu-l mai doreau, așa că nu le venea să creadă când a apărut în pragul ușii lor. Devotamentul lui Toby de a-i găsi nu a fost suficient pentru a se răzgândi, așa că l-au dus la un adăpost și au cerut personalului să-l eutanasieze, relatează Mirror.

Toby a primit o nouă şansă, de la altă familie

Din fericire, adăpostul a contactat o organizație de caritate pentru animale din apropiere și a explicat ce s-a întâmplat. Organizaţia de animale SPCA din Carolina de Nord a fost de acord să-l primească și a împărtășit povestea lui incredibilă pe rețelele de socializare. Ei au scris: „Când familia lui Toby nu l-a mai dorit, l-au dat unei alte familii. Dar lui Toby i-a fost atât dor de ei încât a mers pe jos 20 de km înapoi până la casa lui. Când a ajuns, a fost întâmpinat cu inima zdrobită. Familia despre care credea că l-a iubit, l-a dus într-un adăpost și a cerut personalului să-l eutanasieze. Adăpostul ne-a chemat să ne întrebe dacă l-am putea primi și să-l ajutăm să-și găsească o nouă familie. Bineînțeles că am spus DA!"

Povestea lui Toby a fost împărtășită de mii de ori de oameni din întreaga lume. Și toată publicitatea a avut un rezultat fantastic, deoarece are o casă nouă. A fost adoptat de Michele, care locuiește în New Hampshire. S-a instalat în noua lui casă, pe care a împărțit-o cu cei doi noi frați ai săi pisici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Motanul Toby a mers 20 de km pentru a-și revedea stăpânii care l-au abandonat. Ajuns la ușa lor, a fost cât pe ce să fie eutanasiat, însă a primit o nouă şansă