Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Motivul halucinant pentru care un român din Germania susține că a fost reclamat la poliție de vecinii tot români: "Ce ai, măi, femeie, ești nebună?"

Un român stabilit în Germania a stârnit val de reacții pe TikTok, după ce a postat un clip în care susține că a fost reclamat la poliție de vecinii tot români, pentru un motiv halucinant. Filmulețul de 2 minute a stârnit controverse în rândul utilizatorilor și a devenit rapid viral. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 10:02

Motivul halucinant pentru care un român din Germania susține că a fost reclamat la poliție de vecinii tot români
Motivul halucinant pentru care un român din Germania susține că a fost reclamat la poliție de vecinii tot români - TikTok / catalingaton

Românul stabilit în Germania a povestit în filmulețul postat pe TikTok experiența sa neplăcută cu vecinii săi, tot români, care, susține acesta, l-au reclamat la poliție. Tânărul spune că lucrează în tură de noapte și că este nevoit să plece de acasă spre job la ora 03:00 dimineața, fapt care i-ar fi deranjat pe venici. Românul susține că s-a trezit cu poliția la ușă, după ce vecinii lui au sunat și au spus că acesta îi deranjează cu farurile de la mașină. 

"Hai să vedeți ce înseamnă să ai vecini români în străinătate. Să vă povestesc ce am pățit eu azi dimineață, pe la ora 10. Ca să vă spun povestea pe scurt: în urmă cu vreo 3 săptămâni sau o lună de zile, s-a mutat aici, lângă mine, o familie de români. Vecini.

Motivul pentru care s-ar fi trezit cu poliția la ușă

Articolul continuă după reclamă

Eu mă duc în fiecare dimineață, de obicei, la muncă, pe la ora 3, jumate, 4. Depinde, dar oricum mă duc foarte dimineața. Și nu mi-am prea făcut eu așa de lucru cu ei. Dacă îi întâlneam, ziceam 'salut' sau 'Bună ziua' și cam atât. Azi noapte, pe la vreo 3 jumate, mă duc la lucru. Și la 10 și ceva vin în pauză acasă. Mă pun să mănânc și... nu știu, nu durează 10-15 minute și mă trezesc cu poliția la ușă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția germană. Vine, sună la ușă. Bună ziua! Bună ziua! Vine oamenii ăștia la mine și zic: 'Uite, vecinii tăi te-au reclamat că tu, noaptea pe la 3, pornești mașina și le bagi farurile în geam și trezești din somn și ei nu pot să doarmă că tu, noaptea la 3, dai ture cu mașina pe aici'", povestește românul.

Românul le-a explicat polițiștilor situația reală: "Păi stați așa, domnule, că nu-i așa. Eu nu dau ture cu mașina prin curte, că așa vreau eu, să dau ture cu mașina. Eu mă trezesc și mă duc la muncă. La ora aia trebuie să plec la muncă. Că îi deranjează pe ei că pornesc mașina și le bat farurile în geam. Ce pot să fac eu? Ce pot să fac eu, dacă aia-i locul de muncă? După care vine și vecina. Vecinul nu a ieșit, numai ea. Vine cu o gură în cer și una în pământ. 'Că e bătaie de joc, că pornești mașina, că ne bați farurile în geam, că noi nu putem să dormim din cauza ta. Ce ai, măi, femeie, ești nebună la cap? Dacă atunci mă duc la muncă, ce vrei să fac?'", a continuat să povestească tânărul.

Clipul a stârnit val de reacții pe TikTok

Tânărul spune că nu a fost sancționat de agenți pentru că nu a existat nicio ilegalitate.

"Bineînțeles, nu au avut ce să-mi facă poliția, pentru că nu am făcut absolut nimic ilegal. Eu la ora aia mă trezesc și mă duc la muncă. Nu am ce să fac. Sunt nevoit să plec la ora aia, nu că aș vrea eu să plec așa de nebun. I-am spus că dacă nu-i convine, să-și zidească geamul, să nu mai vadă nimic. Să-și zidească geamul cu cărămidă, cu BCA, cu ce-o vrea ea. Și acum eu vă întreb pe voi: E normal ca femeia asta să sune la poliție, să poarte poliția degeaba pe aici, că eu mă trezesc noaptea la 3 și bag farurile în geam, ca să nu poată ea să doarmă? Păi dacă omul ăla se duce la ora 3 la muncă, la 4, când se duce, păi ce vrei să facă, frate, să nu pornească mașina, să se ducă pe jos, că tu la ora aia dormi?", mai spune tânărul.

Clipul de 2 minute a devenit rapid viral iar românii nu au ezitat să lase comentarii. În doar o zi, filmuețul a fost strâns 1,2 milioane de vizualizări. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Motivul halucinant pentru care un român din Germania susține că a fost reclamat la poliție de vecinii tot români: "Ce ai, măi, femeie, ești nebună?"