Antena Meniu Search
x

Motivul incredibil pentru care o femeie de 101 ani e confundată cu un copil şi nu îşi poate cumpăra un bilet de avion

O femeie de 101 ani, din SUA, a fost confundată de mai multe ori cu un copil de sistemul electronic al unei companie aeriene. Computerul nu înțelege că femeia este născută în 1922 și corectează automata anul, trecând 2022. Americanca zboară frecvent cu avionul.

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 15:37

O femeie de 101 ani are probleme în achiziționarea biletului de avion din cauza vârstei
O femeie de 101 ani are probleme în achiziționarea biletului de avion din cauza vârstei - BBC

Problema apare deoarece sistemele computerizate ale American Airlines nu pot accepta cifra 1922 în căsuța unde este trecută vârsta cumpărătorului de bilet, potrivit BBC.

Sistemele computerizate ale American Airlines nu pot accepta cifra 1922

Patricia a povestit ca prima dată s-a întâmplat după ce a împlinit 100 de ani. La început a fost amuzat dar apoi s-a întâmplat de mai multe ori așa că bătrâna ar vrea să fie rezolvată problema. În plus, eroarea sistemului produce și alte probleme. Femeia nu poate solicita transport, inclusiv cu căruțul cu rotile, și nici asistență la bagaje, deoarece în sistem apare drept un copil mic.

Ea zboară frecvent pentru a-și vizita familia și spune că de fiecare dată personalul companiei aeriene a înțeles eroarea și s-a purtat frumos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Mapamond » Motivul incredibil pentru care o femeie de 101 ani e confundată cu un copil şi nu îşi poate cumpăra un bilet de avion