Antena Meniu Search
x

Motivul sfâșietor din spatele bucuriei unui tată, după ce a câștigat 40.000 de euro la loto: "Îmi permit să pun o cruce la mormântul fiului meu"

Un câștig uriaș la loterie, pentru o dorință atât de tristă. Un bărbat care a câștigat un jackpot de 40.000 de euro la loterie vrea să folosească banii pentru a cumpăra o cruce la mormântul fiului său, care a murit cu șase ani în urmă, după ce s-a născut prematur.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 14:27

Adam Scaife, tată a doi copii, în vârstă de 48 de ani din Hull, Anglia, și-a pierdut fiul, al cărui nume era tot Adam, după ce acesta și sora lui geamănă Eve s-au născut prematur. În ciuda faptului că a făcut economii, nu și-a permis niciodată să pună o piatră la căpătâiul fiului său. Acum însă, după câștigul uriaș la Loteria Poștală, poate în sfârșit să o facă, relatează Mirror.

Ne-am pierdut fiul, Adam, în urmă cu șase ani, care era geamăn cu fiica noastră Eve. Nu ne-am putut permite să-i cumpărăm o piatră de mormânt sau altceva. Gemenii s-au născut cu trei luni și jumătate prematur, iar Adam a murit după patru zile și a fost o perioadă foarte dificilă pentru noi toți. Ne-am dorit un loc special, dar este foarte greu în acest moment să-ți păstrezi economiile.

Dar acum, cu asta, îi putem oferi un loc unde să se odihnească, pentru că pur și simplu nu ne puteam permite”, a spus bărbatul.

Adam vrea să-și ducă familia într-o vacanță

Pe acelaşi subiect

Codul poștal Hull HU3 5FY a fost anunțat drept câștigător și, pe măsură ce tatălui i s-a oferit câștigurile, a strigat „Mergem la Disneyworld!” Din cauza situației financiară dificilă în care se află, Adam nu și-a putut permite o vacanță pentru familia sa, dar a spus că banii strânși i-ar permite să-și ducă copiii într-un loc special.

Nu ne-am putut permite o vacanță pentru că salariile noastre se duc către toate nenesitățile. Mi-ar plăcea să-mi duc copiii în Florida, nu au fost niciodată nicăieri, au fost la mare, dar ei nu am fost niciodată un loc special. Nu sunt doar copiii, chiar vreau să merg și la Disney”, a spus Adam.

Soția lui Adam, Dawn, s-a luptat cu dureri foarte mari, atât sufletești cât și fizice, după nașterea geamănului. „Va fi frumos pentru ea să se relaxeze pe o plajă și să nu-și facă griji pentru nimic, deoarece este o mamă absolut incredibilă, așa că are nevoie de asta”, a continuat Adam.

Dar asta nu este tot, deoarece tatăl are, de asemenea, ambiții de a-și conduce propria fermă într-o zi, speră că acest câștig va ajuta la realizarea acestui vis. „Întotdeauna mi-am dorit să trăiesc la o fermă și să ajut oamenii. Este ceva ce mi-am dorit mereu să fac și pierderea fiului nostru a făcut din asta și un obiectiv și mai mare, a spus acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Motivul sfâșietor din spatele bucuriei unui tată, după ce a câștigat 40.000 de euro la loto: "Îmi permit să pun o cruce la mormântul fiului meu"