Antena Meniu Search
x

Foto Loterie cu ghinion: Au câştigat 200 de milioane de lire sterline, dar mare le-a fost mirarea când au aflat de ce nu pot ridica premiul

Ghinion pentru un cuplu din Marea Britanie. Erau cât pe ce să pună mâna pe un premiu de 182 de milioane de lire sterline la loterie, când au aflat că... nu câştigaseră de fapt nimic. Rachel Kennedy, o tânără din Hertfordshire, a povestit că, deşi numerele ei fuseseră extrase la jackpot, a fost devastată să constate că plata biletului de 2,50 lire sterline nu fusese acceptată, aşa că biletul nu mai era valabil. 

de Redactia Observator

la 23.01.2023, 17:21

Loterie cu ghinion: Au câştigat 200 de milioane de lire sterline, dar mare le-a fost mirarea când au aflat de ce nu pot ridica premiul
Loterie cu ghinion: Au câştigat 200 de milioane de lire sterline, dar mare le-a fost mirarea când au aflat de ce nu pot ridica premiul - Instagram/rachelkennedyyx

Rachel Kennedy și iubitul ei Liam McCrohan, ambii din Hertfordshire, începuseră deja să-și planifice viața "de vis", când Rachel a primit o notificare prin care era anunţată că cele șapte numere ale sale la loterie erau câştigătoare, în februarie 2021.

Cuplul, care avea 19 și 21 de ani la acea vreme, jucase aceleași numere – 6, 12, 22, 29, 33, 6 și 11 – timp de cinci săptămâni la rând, înainte de a fi extrași în final la EuroMillions din 26 februarie.

Dar, norocul nu a durat mult. La scurt timp, au fost informați că Rachel nu avusese de fapt suficiente fonduri în contul ei pentru a acoperi taxa de 2,50 lire sterline, așa că biletul nu a fost achiziționat automat înainte de extragere, ca de obicei, relatează Mirror.

În ciuda acestui fapt, Rachel a crezut că și-a asigurat jackpot-ul masiv, deoarece o eroare i-a trimis o notificare prin care îi spunea că este câștigătoare.

Pe acelaşi subiect

Ea a spus pentru The Sun: "L-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă". 

Rachel s-a simţit inițial ca şi cum ar fi "în vârful lumii"

Rachel s-a simţit inițial ca şi cum ar fi "în vârful lumii" și a spus că vestea sfâșietoare că nu vor fi milionari a fost și mai devastatoare pentru Liam.

Ea a adăugat: "Am sunat la numărul crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat".

Liam îşi făcuse deja planuri mari pentru viitorul lor: "(Rachel) a fost destul de relaxată în privința asta. Eu am fost absolut zdrobit când l-am auzit pe bărbatul de la telefon spunând că de fapt nu am cumpărat biletul. Îmi imaginam deja casa visurilor noastre și mașina visurilor".

Un purtător de cuvânt al companiei de loterie a declarat: "Suntem la curent cu povestea lui Rachel și sperăm că va cumpăra un bilet pentru următoarea mare extragere". Ei au adăugat că organizația i-a urat "mult noroc la extragerile viitoare".

Rachel, acum în vârstă de 21 de ani, a încetat de atunci să mai folosească aceleași numere pentru că acum crede că sunt de fapt ghinionişti.

Ea a spus: "De fapt, am două seturi de numere pe care le folosesc. Unul dintre ele conţine zilele de naștere ale membrilor familiei și altele, dar cele care au fost câștigătoare au fost doar numere aleatorii pe care făcusem clic într-o zi și le folosisem de atunci. Nu vom continua să folosim acele numere acum, le-am schimbat deja."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Loterie cu ghinion: Au câştigat 200 de milioane de lire sterline, dar mare le-a fost mirarea când au aflat de ce nu pot ridica premiul