Antena Meniu Search
x

Foto "Ne vedem pe partea cealaltă". A plătit 2.500 de lire pentru o operaţie de slăbire în Turcia şi a murit în chinuri. Ultimul mesaj al fetei

O tânără de 20, care a fost hărțuită ani de zile în cauza greutăţi ei, a murit după o intervenție chirurgicală de slăbit greșită în Turcia.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 10:34

Morgan Ribeiro, în vârstă de 20 de ani, s-a îmbolnăvit în avion în timp ce zbura acasă cu partenerul Jamie Brewster. Intestinul ei subțire fusese tăiat accidental în timpul operației de gastric sleeve de 2.500 de lire sterline, iar Morgan a murit pe 13 ianuarie, relatează Mirror. Mama ei, Erin Gibson, în vârstă de 44 de ani, a spus: „Nu vreau niciodată să i se întâmple asta unei alte fiice”.

Morgan a călătorit în Turcia pentru o operație de slăbire plină de speranță că va pune capăt agresiunii legate de greutatea care i-a stricat viața. Cu câteva zile înainte de a fi operată, ea a trimis acest mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Ultima mea postare înainte de operația de slăbire – ne vedem pe cealaltă parte”.

Mama fetei a aflat că fata ei s-a operat abia după ce a murit

Mama Erin Gibson, în vârstă de 44 de ani, a spus: „Nu vreau niciodată să i se întâmple asta unei alte fiice”. Morgan a călătorit în Turcia pentru o operație de slăbire plină de speranță că va pune capăt agresiunii legate de dimensiunea ei care i-a stricat viața. Cu câteva zile înainte de a fi operată de mâneca gastrică, ea a trimis acest mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare: „Ultima mea postare înainte de operația de slăbire – nu vedem pe ceaaltă parte”.

Pe acelaşi subiect

Mama ei nu știa că Morgan va merge în Turcia pentru o operație. „Când am aflat că era prea târziu, ea era deja în avion. Am avut acel sentiment de scufundare pentru că auzisem povești de groază despre Turcia. Ea a fost întotdeauna o fată mai plinuţă și a avut o perioadă foarte grea cu ea. I-am spus că este frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară – într-adevăr era o fată frumoasă. Ea a fost o artistă, deschisă, prietenoasă și iubitoare. Nu vreau ca viața ei să fie în zadar”, a mărturisit ea.

Fata a plătit 2.500 de lire pentru a slăbi

Morgan a călătorit împreună cu partenerul Jamie Brewster, în vârstă de 19 ani, pentru procedura de 2.500 de lire sterline. Medicii din Serbia au fost cei care i-au spus lui partenerului ei că intestinul subțire al lui Morgan a fost tăiat. I-au îndepărtat 10 cm din intestinul subțire și au sperat că va reuși. Dar pe 9 ianuarie, Morgan a suferit un atac de cord și a murit patru zile mai târziu, la 4 dimineața. Era prima dată când călătorea în străinătate. Operația de micşorare a stomacului implică îndepărtarea unei părți a stomacului pentru a mai lăsa doar o bucată precum o mânecă, reducând apetitul.

El a spus că Morgan a urmat sfatul medicilor să rămână mobil după operație, dar compania medicală a spus că nu a urmat sfatul de a merge și de a rămâne hidratat. Tatăl lui Morgan, Richard, a spus că cadavrul lui Morgan s-a întors în Marea Britanie și ar putea avea loc o a doua autopsie pe lângă cea din Serbia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Ne vedem pe partea cealaltă". A plătit 2.500 de lire pentru o operaţie de slăbire în Turcia şi a murit în chinuri. Ultimul mesaj al fetei