Antena Meniu Search
x

Și-a masacrat întreaga familie, apoi a anunțat poliția. Bărbatul din SUA și-a ucis soția și pe cei 3 copii: "A sunat și a spus că soția lui a fost împușcată"

Masacru într-o casă din SUA. Un bărbat și-a ucis soția și cei trei copii, apoi a sunat la poliție și a spus că soția lui a fost împușcată.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 22:12

Și-a masacrat întreaba familie, apoi a anunțat poliția. Bărbatul din SUA și-a ucis soția și pe cei 3 copii
Și-a masacrat întreaba familie, apoi a anunțat poliția. Bărbatul din SUA și-a ucis soția și pe cei 3 copii - ABC7 Chicago

Polițiștii au ajuns la casa din Chicago, Illinois, după ce un bărbat a sunat la urgențe și a declarant că soția lui a fost împușcată. Victimele, identificate ca fiind Majeda Kassem, în vârstă de 53 de ani, gemenii Halema și Zahia, în vârstă de 25 de ani, și fratele lor, Hanan Kassem, în vârstă de 24 de ani, au murit la fața locului. Toți au fost uciși cu o armă de foc, potrivit Mirror.

Și-a ucis familia, apoi a anunțat poliția

„Un bărbat a sunat și a spus că soția lui a fost împușcată. Linia s-a întrerupt. Nu a fost cu adevărat cooperant”, a declarat poliția. Suspectul a fost arestat și o armă a fost recuperată de la fața locului, pe strada 173 din Tinley Park, lângă Chicago, Illinois, a declarat poliția.

Vecinii sunt șocați și nu-și explică ce s-ar fi putut întâmpla în casa groazei. Mulți dintre ei i-au descris drept o familie unită și niște copii care aveau planuri mari de viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Și-a masacrat întreaga familie, apoi a anunțat poliția. Bărbatul din SUA și-a ucis soția și pe cei 3 copii: "A sunat și a spus că soția lui a fost împușcată"