Antena Meniu Search
x

Foto "Erai cea mai pură fată pe care am cunoscut-o. Odihnește-te în pace, îngerule". Tânără de 30 de ani, ucisă cu sânge rece în propria casă din UK

Crimă învăluită în mister, în UK. O tânără de 30 de ani a fost găsită fără viață în casa ei, iar polițiști tratează mortea ca “inexplicabilă”. Un tânăr de 23 de ani a fost arestat iar polițiștii cred că acesta i-ar fi fost călăui.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 22:22

Tânără de 30 de ani, ucisă cu sânge rece în propria casă din UK
Tânără de 30 de ani, ucisă cu sânge rece în propria casă din UK - Facebook

Kimberlie Donoghue, care avea peste 30 de ani, a fost descris drept „cea mai grijulie fată” de către cei dragi, după ce poliția a declarat că o investigație asupra morții ei, tratată ca inexplicabilă, este în desfășurare. Un tânăr de 23 de ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă și dus la o secție de poliție pentru audieri, potrivit Mirror.

Moartea lui Kimberlie, din Kirkby, Merseyside, a devastat întreaga comunitate în care trăia. Femeia era mama a patru copii.

Tânăra a lăsat doar durere în urmă

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore, este absolut sfâșietor. Am avut momente grozave împreună. Absolut îngrozitor”,

Pe acelaşi subiect

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat! Erai cea mai pură și grijulie fată pe care am cunoscut-o vreodată. Odihnește-te în pace îngerule. Nu te vom uita niciodată”

„Cum poate fi lumea asta atât de crudă? Tu ai fost Kimberlie Donoghue, unică. Cea care m-a ridicat când eram jo. Ai fost o prietenă extraordinară pentru toată lumea și nu te voi uita niciodată. Te iubesc atât de mult.”

Au fost doar câteva dintre zecile de mesaje care au curs pentru tânăra de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Erai cea mai pură fată pe care am cunoscut-o. Odihnește-te în pace, îngerule". Tânără de 30 de ani, ucisă cu sânge rece în propria casă din UK