Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ne-am pierdut o parte din inimă". Annabelle Ham, o influenceriță YouTube, a murit la doar 22 de ani. Frumoasa studentă din SUA a suferit o criză de epilepsie care i-a fost fatală

Frumoasă, tânără și plină de energie. Dar nu a fost suficient pentru ea. Annabelle Ham, o influenceriță YouTube, a murit la doar 22 de ani, în urma unei crize epileptice.

de Monica Palade

la 19.07.2023, 21:44

Tânăra studentă de la Universitatea Kennesaw, Statele Unite, oferea adesea sfaturi de frumusețe, despre vacanțe. Avea în mod regulat crize epileptice, dar încerca să meargă mai departe.

A murit în urma unei crize epileptice

„Scriem aceste rânduri cu inima grea, foarte grea. A fost victima unei crize de epilepsie. Ea s-a luptat de mult cu această boală și a vrut să crească gradul de conștientizare cu privire la această problemă, ceea ce vom face în onoarea ei”, a anunțat familia într-o postare pe Instagram însoțită de o fotografie de grup.

„Vă rugăm să nu publicați sau să difuzați speculații sau detalii care sunt nefondate. Vom avea ocazia să împărtășim mai multe detalii”, a explicat familia ei, care a descris-o pe Annabelle ca o tânără „frumoasă”, „inspirantă” și „plină de viață”.

Studenta a fost membră Beta Zeta. Asociația s-a grăbit și ea să reacționeze: „Ne-am pierdut o parte din inimă. Annabelle Ham a fost o lumină printre noi. Ea a avut un impact incredibil asupra fiecărei membre”. Potrivit familiei sale, conturile ei de socializare nu vor fi șterse, ci vor fi folosite „pentru a împărtăși prin ce a trecut și bucuriile pe care ni le-a adus tuturor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Ne-am pierdut o parte din inimă". Annabelle Ham, o influenceriță YouTube, a murit la doar 22 de ani. Frumoasa studentă din SUA a suferit o criză de epilepsie care i-a fost fatală