Antena Meniu Search
x

"Nebunie totală". Băiețel de 13 ani, violat de o mamă în casa ei din Irlanda, în timp ce propriii copii se aflau înăuntru. Femeia îi trimisese zeci de videoclipuri indecente

Caz șocant în Irlanda. O mamă a patru copii i-a dat unui băiat de 13 ani un telefon mobil pentru a-i putea trimite videoclipuri cu tentă sexuală prin Snapchat și l-a abuzat sexual în timp ce propriii ei copii se aflau în aceeași casă.

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 11:54

"Nebunie totală". Băiețel de 13 ani, violat de o mamă în casa ei din Irlanda, în timp ce proprii copii se aflau înăuntru. Femeia îi trimisese zeci de videoclipuri indecente
"Nebunie totală". Băiețel de 13 ani, violat de o mamă în casa ei din Irlanda, în timp ce proprii copii se aflau înăuntru. Femeia îi trimisese zeci de videoclipuri indecente - PACEMAKER

Avocatul lui Isobel Murphy a recunoscut că comportamentul ei a fost "o nebunie totală", cu 350 de mesaje schimbate pe Snapchat între 29 mai și 1 iunie 2021. Într-un videoclip, femeia făcea un act sexual cu o jucărie.

Isobel Murphy, în vârstă de 46 de ani, a pledat vinovată pentru două capete de acuzare de incitare a unui copil la activități sexuale, două capete de acuzare pentru activitate sexuală cu un copil și două capete de acuzare pentru comunicare sexuală cu un copil. Judecătorul Peter Irvine KC i-a dat o pedeapsă de 27 de luni împărțită în mod egal între închisoare și o perioadă în care va fi în libertate, însă va avea de respectat un set de reguli, scrie Mirror.

Familia băiatului de 13 ani cere o sentință mai mare

Familia victimei spune că Murphy ar trebui să fie închisă mai mult timp. După ce a fost pronunțată sentința, mătușa victimei a spus: "Dacă era bărbat acea sentință nu ar fi fost suficient de lungă. Ar fi trebuit să se lungească. Am auzit în instanță despre stresul de care a suferit, dar nimic despre copilul pe care l-a abuzat? Acum împlinește 16 ani. A trebuit să schimbe mai multe școli și sănătatea sa mintală nu este într-o stare bună". 

Toate infracțiunile au avut loc în fosta casă a lui Murphy din estul Belfastului. La momentul săvârșirii infracțiunii, Murphy avea 44 de ani, iar tânăra ei victimă avea 13, relatează Belfast Live. Un procuror a dezvăluit că ororile au ieșit la iveală când mama băiatului a găsit telefonul și a citit unele dintre mesajele Snapchat. 

Femeia avea "un intelect limitat" și regretă ce a făcut, susține avocatul său

Avocatul apărării, Frank O'Donoghue, a spus că clientul său a avut o "viață dificilă, dar fără cusur". El a vorbit despre consecințele infracțiunii ei, care au inclus implicarea serviciilor sociale în viața celor mici și nevoia să se mute din fosta ei casă. El a spus că Murphy avea "un intelect limitat", a suferit stres ca urmare a procedurilor judiciare, dar își regretă toate acțiunile. Pe lângă condamnarea la închisoare, Murphy a fost trecută în Registrul infractorilor sexuali timp de zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Nebunie totală". Băiețel de 13 ani, violat de o mamă în casa ei din Irlanda, în timp ce propriii copii se aflau înăuntru. Femeia îi trimisese zeci de videoclipuri indecente