Antena Meniu Search
x

“Nicio ființă umană nu merită asta”. Bărbat de 79 de ani, jefuit şi omorât în bătaie în timp ce făcea donaţii unor familii nevoiaşe din Mexic

Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost jefuit şi bătut până la moarte în Mexic, în timp ce făcea donații familiilor sărace. Camioneta pe care o conducea a fost furată, împreună cu restul bunurilor. Poliţiştii nu au găsit atacatorul.

de Aura Trif

la 04.05.2023, 08:59

Rudy Lazo, care s-a mutat în SUA din El Salvador în anii 1980 după ce și-a întemeiat o familie, a lucrat ca șofer de camion în San Bernardino, California. Potrivit celor dragi, îi ajuta mereu pe cei mai puțin norocoși și conducea în mod regulat la Tijuana pentru a livra haine, mâncare și jucării, relatează Mirror.

Dar în timpul uneia dintre călătoriile sale de la mijlocul lunii aprilie, familia lui Rudy a simţit că ceva era în neregulă, când bărbatul de 79 de ani nu s-a întors acasă. Familiei i s-a spus că a fost ucis în timpul unui jaf, la doar câteva luni după ce oficialii americani au recomandat să nu se călătorească în Mexic pe fondul crimelor tot mai dese. Potrivit poliției, el fusese bătut până la moarte iar camioneta sa a fost jefuită împreună cu celelalte bunuri ale sale. Poliția a spus că niciun bun nu a mai fost găsit.

„A fost întotdeauna o persoană foarte generoasă, a ajutat pe oricine”, a declarat fiul său, cu inima frântă, Juan Carlos Lazo.

Juan Lazo a trebuit să călătorească în Mexic pentru a identifica cadavrul tatălui său și a spus că “nicio ființă umană nu merită asta”. “Ceea ce nu i-am spus în viață, i-am spus acolo cu inima: „Iartă-mă, până la urmă nu te-am dezamăgit. Nu merita asta. De fapt, nicio ființă umană nu merită asta”, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii nu au făcut nicio arestare

Fiica sa, Claudia Hernandez, a declarat că vrea să ajute la construirea unui centru comunitar în zona locală. „Probabil a crezut că nu va avea probleme pentru că era un cetățean în vârstă”, a dezvăluit ea.

Crima are loc la doar câteva săptămâni după ce un fost polițist din New York i-a avertizat pe turiști că este „cel mai periculos moment pentru a călători vreodată în Mexic”. Opt cadavre au fost descoperite la aproximativ 16 km de plajă și zona hotelieră Cancun în aprilie.

Departamentul de Stat al SUA a emis luna trecută recomandări de călătorie care îi avertizează pe călători să „acorde mai multă prudență”, în special în apropierea stațiunilor precum Cancun, cu peste 112.000 de persoane listate ca date dispărute în Mexic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » “Nicio ființă umană nu merită asta”. Bărbat de 79 de ani, jefuit şi omorât în bătaie în timp ce făcea donaţii unor familii nevoiaşe din Mexic