Antena Meniu Search
x

Nicola Bulley, găsită moartă după săptămâni întregi de căutări. Cum a primit familia femeii vestea tragică: "Este devastată"

Nicola Bulley a fost găsită fără viață, după mai bine de 3 săptămâni de căutări. Femeia își lăsase cele două fiice la școală, apoi a ieșit cu câinele la plimbare. A fost găsită moartă, însă momentan nimeni nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea. Polițiștii britanici continuă ancheta. 

de Cristina Cruceru

la 21.02.2023, 22:30

Vezi și

Cadavrul mamei britanice dispărute, Nicola Bulley, a fost identificat luni de poliția din Anglia, la câteva săptămâni după ce aceasta a dispărut în ianuarie, în timp ce își plimba câinele. Autoritățile au căutat-o săptămâni la rând, însă nici urmă n-a fost de ea. Totul până duminică, 19 februarie.

Nicola Bulley a fost găsită fără viață

Poliția din Lancashire a confirmat luni, într-o conferință de presă, că un cadavru recuperat duminică din râul Wyre, în apropiere de locul unde Nicola Bulley a fost văzută ultima dată, este al ei, scrie CNN.

"Din păcate, suntem acum în măsură să confirmăm că ieri am recuperat trupul neînsuflețit al Nicolei Bulley din râul Wyre", a declarat reporterilor, agentul șef adjunct Peter Lawson.

"Familia lui Nicola a fost informată și este, desigur, devastată. Gândurile noastre sunt alături de ei în acest moment, precum și de toți cei dragi ei", a mai adăugat el.

Anunțul pune capăt unor săptămâni turbulente și emoționante, în care poliția s-a confruntat cu numeroase critici referitoare la ancheta sa. Nicola Bulley, un consilier ipotecar, a dispărut în dimineața zilei de vineri, 27 ianuarie. Poliția spune că își plimba câinele după ce își lăsase cei doi copii la școală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Nicola Bulley, găsită moartă după săptămâni întregi de căutări. Cum a primit familia femeii vestea tragică: "Este devastată"