Antena Meniu Search
x

Foto Nicola ar fi fost găsită fără viață, după 3 săptămâni de la dispariție, în UK. Iubitul ei a avut un șoc: "Nu am cuvinte acum, doar agonie"

Nicola Bulley este căutată de mai bine de trei săptămâni, după ce a ieșit la plimbare cu câinele ei, apoi a dispărut fără urmă, în UK. Familia este disperată să afle ce s-a întâmplat cu ea și a avut parte de un șoc atunci când autoritățile au anunțat că a fost găsit un cadavru al unei femei, la aproximativ 1,5 km de locul în care Nicola a fost văzută pentru ultima dată.

de Cristina Cruceru

la 20.02.2023, 10:08

A fost găsit un cadavru al unei femei la aproximativ 1,5 km de locul în care Nicola Bulley a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele în St Michael's on Wyre, după ce își lăsase fiicele la școală. Un bărbat și o femeie care își plimbau câinele, duminică dimineața, au găsit trupul neînsuflețit și au sunat la poliție. Nu a avut loc încă nicio identificare oficială, dar familia Nicolei a fost anunțată cu privire la cadavrul descoperit, a declarat poliția, potrivit TheSun.

Paul Ansell, partenerul Nicolei, este devastat de durere și a mărturisit, pentru Sky News, că "nu există cuvinte în acest moment, doar agonie". "Nu am avut timp să vorbim despre asta. Suntem cu toții împreună, trebuie să fim puternici", a adăugat acesta.

Ce spun autoritățile

Între timp, expertul în scufundări, Paul Faulding – cel care a condus o căutare privată în râu și care a declarat anterior că nu credea că Nicola Bulley a fost în apă - a vorbit despre descoperire.Faulding a transmis că echipa sa a curățat doar zona din jurul băncii unde a fost găsit telefonul ei.

"Tot ceea ce pot spune este că atunci când am căutat-o, ea nu se afla pe fundul acelui râu", a declarat el pentru MailOnline. "Nu căutam în stufărișuri, treaba noastră era să căutăm în apă".

Nicola a dispărut pe 27 ianuarie după ce și-a lăsat fetele la școală în St Michael's on Wyre, Lancs. Ea a ieșit cu câinele ei la plimbare, lângă un râu. Telefonul ei a fost găsit încă conectat la un apel de la serviciu. Poliția a susținut că principala lor teorie a fost întotdeauna că Nicola a intrat în apă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Nicola ar fi fost găsită fără viață, după 3 săptămâni de la dispariție, în UK. Iubitul ei a avut un șoc: "Nu am cuvinte acum, doar agonie"