Antena Meniu Search
x

Foto Nicola, căutată de patru zile, după ce a ieșit să-și plimbe câinele, în UK. Iubitul ei, apel disperat: "Două fețite au nevoie de mama lor"

Nicola Bulley, în vârstă de 45 de ani, a fost văzută ultima dată, vineri, în jurul orei 9.15, în timp ce se plimba pe o potecă spre un râu cu câinele ei Willow. Femeia a fost dată dispărută, după ce nu s-a mai întors acasă. Autoritățile britanice au pornit căutările în apropiere de Garstang Road în St Michael's on Wyre, Lancashire, UK.

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 18:26

Nicola, căutată de patru zile, după ce a ieșit să-și plimbe câinele
Nicola, căutată de patru zile, după ce a ieșit să-și plimbe câinele - Profimedia

Nicola a ieșit la plimbare cu câinele ei, pe un traseu despre care credea că este "înfricoșător". Femeia a fost văzută ultima dată vineri, în jurul orei 9.15, în timp ce se plimba pe o potecă spre un râu. Polițiștii au pornit imediat căutările, după ce aceasta a fost dată dispărută. Cockerul maro al familiei, Willow, a fost găsit liber, fără lesă și ham. Nici urmă, însă, de Nicola.

Nicola știa bine traseul

Femeia, mamă a doi copii, părea să cunoască foarte bine acest traseu și a împărtășit pe rețelele de socializare fotografii ale plimbărilor sale anterioare. În noiembrie, ea a împărtășit un selfie, făcut în timp ce se plimba de-a lungul râului și a scris: "O plimbare, o vreme rece și ceață în această dimineață. Nu este o zi în care să îți uiți mănușile! M-am pregătit pentru această zi, totuși, iar Willow s-a distrat de minune".

Nicola a fost văzută ultima dată în apropiere de Garstang Road, în St Michael's on Wyre, Lancashire, iar poliția a anunțat că va continua căutările. Ea este descrisă ca fiind o persoană cu înălțime de 1,65 m, cu părul șaten deschis, până la umeri. Vorbește cu accent din Essex. Nicola a fost văzută ultima dată purtând o jachetă lungă neagră cu glugă, blugi negri și cizme până la gleznă de culoare verde. Părul ei era legat într-o coadă.

Pe acelaşi subiect

Partenerul Nicolei cere ajutorul tuturor

Partenerul de viață al femeii, Paul Ansell, a făcut un apel emoționant pentru ajutor, spunând: "Trebuie să o găsim. Are două fetițe care au nevoie de mămica lor acasă".

Poliția din Lancashire a declarat, pentru Mirror, că telefonul ei a fost găsit pe o bancă. Conform presei străine, femeie se afla chiar într-o ședință cu echipa ei, vineri, la ora 9.01 dimineața. "Se pare că nu avea camera pornită. Ea asculta în timp ce își plimba câinele", a spus un reprezentant al autorităților.

De altfel, autoritățile spun că nu se gândesc că ar fi vorba despre o mână criminală, însă iau în calcul toate variantele. "Nu există rapoarte despre așa ceva, dar în mod clar toate scenariile sunt testate și verificate".

"Apreciem că există o mare îngrijorare în zona locală și că oamenii vor să ajute, însă am dori să rugăm pe nimeni să nu se pună în pericol. Dacă cineva are întrebări sau îngrijorări, este binevenit să vorbească cu ofițerii din zonă. Oricine a văzut-o pe Nicola sau are informații despre locul unde ar putea fi, este rugat să sune la 101, citând jurnalul 473 din 27 ianuarie. Pentru observații imediate, vă rugăm să apelați 999", este apelul făcut de autoritățile britanice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Nicola, căutată de patru zile, după ce a ieșit să-și plimbe câinele, în UK. Iubitul ei, apel disperat: "Două fețite au nevoie de mama lor"