Antena Meniu Search
x

Video Nimeni nu s-a mai uitat la concert, toţi ochii au fost pe steward. Bărbatul a dansat în faţa scenei, a devenit viral pe internet şi a fost asaltat de jurnalişti

Un agent de pază a devenit, fără să vrea, vedeta unui concert al interpretei de muzică pop Anne Marie, din Marea Britanie.

de Alexandru Antonescu

la 09.09.2021, 09:11

Vezi și

Pentru a se integra cât mai bine în atmosferă, bărbatul, postat chiar în faţa scenei, a cântat şi chiar a dansat împreună cu publicul. L-a remarcat şi cântăreaţa care a purtat un scurt dialog cu el, între două piese. O spectatoare cucerită de atitudinea sa a postat pe reţeaua Tik Tok un filmuleţ care a adunat peste 20 de milioane de vizionări.

Agentul a fost asaltat de ziarişti, iar artista pe care o acompaniase atât de bine a ţinut să-l cunoască personal. Modest, el a subliniat că, deşi părea că se distrează, a rămas tot timpul cu ochii pe public, gata să intervină la eventuale incidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Nimeni nu s-a mai uitat la concert, toţi ochii au fost pe steward. Bărbatul a dansat în faţa scenei, a devenit viral pe internet şi a fost asaltat de jurnalişti