Antena Meniu Search
x

„Nu ai murit încă?”. Denisa, o româncă din Anglia, a fost înjunghiată de 17 ori de soţul albanez cu două cuţite de bucătărie. Bărbatul a fost arestat pentru 19 ani

Un bărbat de naţionalitate albaneză a fost condamnat, vineri, la 19 ani de închisoare, după ce în primăvara anului 2020 a încercat să îşi omoare soţia, o româncă stabilită la Londra, înjunghiind-o de 17 ori. Din fericire femeia a supravieţuit în acel moment ca printr-un miracol. Pentru tentativa de omor, pedeapsa bărbatului ar putea fi ridicată până la 24 de ani de detenţie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.06.2022, 16:59

O româncă din Anglia, a fost înjunghiată de soţul albanez cu două cuţite
O româncă din Anglia, a fost înjunghiată de soţul albanez cu două cuţite - Facebook - UK & World Crime News

Atacul a avut loc pe 1 aprilie 2020, în casa din Londra a celor doi soţi. Zef Gjoni, în vârstă de 28 de ani, s-a năpustit asupra soţiei sale, Denisa Fuli, atacând-o pe româncă cu un cuţit cu care a înjunghiat-o de mai multe ori, potrivit UKNIP247. Mai multe răni provocate pe corp i-ar fi putut fi fatale femeii, însă ca printr-un miracol aceasta a supravieţuit. Loviturile de cuţit i-ar fiatins chiar şi un plămân, potrivit medicilor care au preluat-o.

Atacată de propriul soţ cu două cuţite

Relaţia celor doi începuseră în anul 2018, iar un an mai târziu au decis că este momentul potrivit pentru a se căsători. Totul a mers bine până când într-un moment de furie, albanezul a încercat să o omoare. Tot el a fost cel care după atac a sunat la numărul d eurgenţă şi le-a spus operatorilor că s-a certat cu soţia lui şi că aceasta s-ar fi înjunghiat în baia casei. În realitate însă, anchetatorii aveau să afle că lucrurile stăteau cu totul diferit. 

Procurorul care s-a ocupat de caz a spus că în seara dinaintea atacului, bărbatul ar fi blocat-o pe româncă într-o cameră, apoi i-ar fi interzis să iasă din încăpere sau să contacteze pe oricine altcineva. Bărbatul ar fi ameninţat-o pe româncă repetându-i că "în seara asta vei muri", precizându-i că el fie va merge la închisoare, fie se va sinucide. Mai târziu, în aceeaşi noapte, cuplul a mers la culcare, iar în momentul în care s-a trezit femeia a observat că soţul o legase cu o curea, spunându-i că vrea să o bată, repetându-i că unul dintr eei va muri în acea noapte. 

În jurul orei 4:00 dimineața, pe 1 aprilie 2020, după ce a dezlegat-o și a lăsat-o să meargă la baie, Gjoni și-a forțat soția să deschidă ușa băii, unde aceasta a încercat să se ascundă de el, spunându-i că nu mai are șanse să trăiască. Anchetatorii au spus că bărbatul a intrat peste ea şi a înjunghiat-o în mod repetat cu două cuțite din bucătărie, ţinând unul în fiecare mână. Apoi a încercat să o sufoce cu o pilotă pe care o trăgea înapoi pentru a o întreba: „Nu ai murit încă?”. După ce atacul bărbatului s-a terminat, Gjoni a încercat să o determine pe româncă să țină cuțitele.

Judecătorul a explicat modul în care pedeapsa integrală a lui Gjoni ar putea fi prelungită de la 19 la 24 de ani, din cauza pericolului pe care acesta îl reprezintă pentru public. „Prezintă un risc semnificativ de a provoca un prejudiciu grav altora, în special celor cu care este într-o relație intimă, mai ales în momente de stres”, a transmis judecătorul Flahive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » „Nu ai murit încă?”. Denisa, o româncă din Anglia, a fost înjunghiată de 17 ori de soţul albanez cu două cuţite de bucătărie. Bărbatul a fost arestat pentru 19 ani