Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu am văzut așa ceva în viața mea". Două dădace de la o creşă din SUA au obligat 14 copii să se bată între ei, ca pedeapsă. O cameră le-a surprins

Două dădace ale unei creşe din Carolina de Sud, SUA, au fost arestate după ce au fost acuzate că au organizat un "ring de lupte între copii", după ce scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 10:28

Se crede că acestea le incitau pe copiii cu vârsta cuprinse între 3 și 4 ani să se palmuiască și să se lovească între ei Ericka Sherai Jones, de 27 de ani și Serena Caldwell, în vârstă de 56 de ani, au fost acuzate că au încurajat cel puțin 14 minori să se bată. Poliţia le-a arestat joi sub acuzația de contribuție la delincvența unui minor și de comportament ilegal față de un copil, relatează Daily Mail.

Cele două s-a prezentat la tribunal pentru o audiere pe cauțiune, care le-a fost acordată cu condiția să nu aibă contact cu victimele și cu orice minor care ar putea avea nevoie de îngrijire. Arestarea a venit după ce un copil de la grădiniță i-a spus luna trecută unui părinte că li s-a cerut să se lovească unul pe celălalt ca pedeapsă. Imaginile camerelor de securitate au dezvăluit mai târziu că cele două le-au spus celor 14 copii să „plesnească, să împingă, să îmbrâncească și să lovească alți copii ca „mijloc de pedeapsă sau pentru a-i forţa să urmeze regulile”.

Eu fost eliberate pe cauţiune

Biroul șerifului nu a transmis încă nicio înregistrare legată de presupusa abatere a educatoarelor de la grădiniță. Serena Caldwell se confruntă cu 15 acuzații iar Sherai Jones se confruntă cu 14 capete de acuzare pentru aceleaşi fapte. În plus, Serena a fost acuzaă că a lovit un copil cu o cutie de șervețele. Este posibil ca cealaltă femeie să fii înregistrat incidentul pe telefonul ei.

„Nu am văzut așa ceva în viața mea”, a spus sheriful. El a adăugat că grădinița nu a avut nicio complicitate la incident. „Grădinița a făcut exact ce spune legea și poate mai mult, au mers mai sus. Când au aflat despre asta, nu au intenționat să se ocupe singuri de asta”, a adăugal el.

Ele au fost eliberate pe cauţiune cu condiţia ca să nu contacteze victimele din acest caz, să nu contacteze minorii care ar putea avea nevoie de îngrijire și să nu părăsească statul înainte de a obține permisiunea de la biroul avocatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu am văzut așa ceva în viața mea". Două dădace de la o creşă din SUA au obligat 14 copii să se bată între ei, ca pedeapsă. O cameră le-a surprins