Antena Meniu Search
x

"Nu am vrut să îl omor, dar am obosit de atâta violenţă". O tânără de 19 ani şi-a ucis tatăl ca să îşi apere mama, în Italia

A vrut doar să îşi apere mama şi a ajuns să devină ucigaşa propriului său tată. O tânără de 19 ani a povestit ce s-a întâmplat în noaptea care avea să îi schimbe întreaga viaţă.

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 11:56

"Nu am vrut să îl omor, dar am obosit de atâta violenţă". O tânără de 19 ani şi-a ucis tatăl ca să îşi apere mama, în Italia - Shutterstock

Makka din Nizza Monferrato, Italia, a povestit că şi-a omorât părintele violent cu un cuţit de bucătărie.

„Am intervenit pentru a-mi apăra mama. Apoi tata m-a urmărit și m-a lovit cu pumnul. Mama a încercat să mă apere. Și a început să o plovească din nou. Era expert în karate și arte marțiale, știa unde să ne lovească, astfel încât să nu ni se vadă vânătăile. Dar ne lovea mereu. Nu maivoiam să o facă. Eram obosită. M-am apărat. L-am lovit, lăsându-l la pământ. Dar nu am vrut să-l omor. Apoi am așteptat poliția".

Şi-a ucis tatăl ca să îşi apere mama

Fata nu mai suporta bătăile fără număr pe care tatăl său le aplica în familiei. Acesta a fost motivul care a determinat-o pe tânără să recurgă la gestul fatal, vineri seara. Makka l-a ucis pe Akhyad Sulaev, 50 de ani, fost campion de karate în Cecenia și acum zidar ocazional, în apartamentul de la primul etaj din via San Giovanni, în Nizza Monferrato.

Pe acelaşi subiect

Din câte s-a constatat în timpul interogatoriului, tânăra, care în timpul zilei era în anul III al liceului științific Pellati și seara lucra ca şi chelneriță într-un restaurant, unde mama ei spăla vase, nu a mai suportat violența și abuzurile omului. După ce îşi pierduse iarăşi jobul, bărbatul venise la restaurantul unde lucrau celel două şi a vrut săforţeze concedierea soţiei.

După ce a fost dat afară din club, Akhyad Sulaev și-a așteptat soția acasă și acolo a început să o bată, iar apoi a îndreptat violența și asupra fiicei sale care, epuizată, a apucat un cuțit de bucătărie și l-a lovit pe tatăl ei în abdomen. Au intervenit medicii de pe ambulanţă, dar a murit la scurt timp după aceea, în timp ce fata a rămas în stare de șoc până la sosirea poliției.

Deşi bătaia era constantă în familia lor, cele două femei nu au depus niciodată plângere împotriva bărbatului. La şcoală, uinde Makka învăţa foarte bine, nimeni nu aflase ce dramă se ascundea în spatele copilei. Ea i-a mărturisit, însă, prin ce chinuri trece singurei ei prietene, care va fi şi ea audiată, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu am vrut să îl omor, dar am obosit de atâta violenţă". O tânără de 19 ani şi-a ucis tatăl ca să îşi apere mama, în Italia