Antena Meniu Search
x

Video "Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată

Caz şocant în Drobeta Turnu Severin. O femeie de afaceri a fost ucisă în bătaie de propriul fiu. Tânărul de 27 de ani ar fi fost consumator de droguri. Victima a fost găsită cu răni la mâini, semn că s-a luptat să scape cu viaţă. Atunci când a ajuns în faţa magistraţilor, agresorul a făcut o mărturie cutremurătoare.

de Redactia Observator

la 02.03.2024, 19:47

Vezi și

"Mama mea a înnebunit cu capul şi nu mai are nicio şansă."

Crima a avut loc azi noapte în Drobeta Turnu Severin. Din senin, se pare, tânărul de 27 de ani s-a năpustit asupra mamei. Surse din anchetă spun că femeia de 54 de ani a fost supusă la chinuri groaznice. Cu mintea înceţoşată de droguri, fiul a crezut că mama sa ar fi fost posedată. Când şi-a dat seama ce a făcut s-a urcat în maşină şi a condus 15 kilometri spre o comună din apropiere unde locuiau fratele şi tătăl lui. Ei sunt cei care au anunţat poliţia. Agenţii l-au găsit extrem de agitat când au ajuns la apartament.

Vecinii cred că băiatul a ucis-o pentru că nu a primit bani de narcotice

"Sângera, avea spume la gură şi vorbea în engleză. Ulterior am aflat că de fapt a avut loc o crimă, şi-a ucis mama. 03.20 Vecinii spun că se mai certau. Avea demenţă şi nu şi-ar fi luat tratamentul."

Pe acelaşi subiect

Gheorghe Ciocan, Prim-Procuror adjunct: Pe fondul consumului de droguri şi aflat în stare de sevraj a exercitat acte de violenţă asupra mamei sale.

Femeia de 54 de ani avea un magazin de rochii de mireasă în oraş. Vecinii cred că băiatul a ucis-o pentru că nu a primit bani de narcotice.

Radu Țincu, toxicolog: În timpul sevrajului se pot comite acte infracţională şi de violenţă pentru că organismul respectiv care suferă prin lipsa subtsanţei respective, persoana este capabilă să faca orice ca să procure o nouă doză. Pot să aibă anumite halucinaţii şi care pot să îi deconecteze de la realitate.

Nu este prima dată când bărbatul are o probele cu legea

Nu este prima dată când bărbatul are o probele cu legea. În septembrie, anul trecut, a rămas fără permis de conducere după ce a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Acum riscă până la 20 de ani de închisoare.

Cazurile în care copiii devin călăii propriilor părinţi, pe fondul consumului de droguri, au devenit din ce în ce mai dese. În urmă cu o lună un tânăr de 24 de ani din Braşov şi-a ucis ambii părinţi.

Iar anul trecut, un caz similar a şocat locuitorii din Argeş. Un adolescent de 16 ani drogat şi-a ucis tatăl care îi spunea să nu mai folosească substanţe interzise. Imediat după crima odioasă, a dat o petrecere chiar în camera alăturată. În 2022, potrivit datelor de la Agenţia Naţională Antidrog, 30 de oameni au murit din cauza unei supradoze. Alţi peste 1.700 au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată