Antena Meniu Search
x

Foto „Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei". Lucia, o româncă de 31 de ani stabilită în Belgia, dispărută fără urmă de aproape o lună. Nimeni nu mai știe nimic de ea

Lucia, o româncă de 31 de ani a dispărut fără urmă de aproape o lună din Belgia, unde era stabilită împreună cu soțul său. De atunci de femeie nu se mai știe nimic, iar poliția din trei state, România, Luxemburg și Belgia, o caută cerând totodată ajutorul oamenilor.

de Monica Palade

la 04.01.2023, 20:12

Familia a făcut apel și pe internet în încercarea disperată că poate vor afla ceva despre ea. Lucia Miorița Alexăndroae a vorbit ultima dată cu una din surorile sale joi seara, pe 8 decembrie. Pe 10 decembrie, soțul anunța familia femeii că nu mai știe nimic de ea și că a dispărut fără urmă. De atunci a început o căutare care a rămas însă fără rezultat.

„Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate"

„Cu tristețe vă anunț că sora mea cea mică, Lucia Alexandroae a dispărut din 9 decembrie. A locuit în Arlon, Belgia, și a lucrat pentru Eurostat – Soggeti, Luxemburg. Vă rog să distribuiți și dacă aveți informații nu ezitați să ne contactați. Poliția a început cercetările, așa că vă rog să vă rugați pentru ca Poliția din Belgia și Luxemburg să lucreze împreună și eficient, în găsirea Luciei. Vă rog să o pomeniți în rugăciunile voastre în aceste momente foarte grele”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de una din surorile femeii.

O alta susține că sora ei nu ar fi plecat niciodată de acasă fără fiica ei de doi ani. „Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei de 2 anișori și jumătate. Era ochii ei. O iubește enorm și nu ar putea sta un minut fără ea. Noi am vorbit prin apel video cu Lucia joi seara, 8 decembrie. Sâmbătă dimineața (10 decembrie) între 10 și 11, soțul ei ne-a spus că nu mai este, nu mai știe nimic de ea. Vineri nu ne-a spus nimic. Nu și-ar fi lăsat fetița. Nu ar fi plecat fără să vorbească cu noi. Avem noi bănuielile noastre, dar sunt doar bănuieli. Am anunțat dispariția surorii mele și acolo în Belgia, dar și aici la noi la Poliție. Am fost și am dat declarații. Sora mea și fiica ei au și cetățenie luxemburgheză. Am auzit că ar fi amenințat-o cu moartea, că ar fi amenințat-o că va face să dispară ca Elodia”.

Lucia are 1,60 metri înălțime, 55 kilograme, constituție astenică, păr șaten deschis, ochi verzi. Nu se cunosc obiectele de vestimentație purtate la momentul dispariției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » „Nu ar fi plecat de-acasă fără fiica ei". Lucia, o româncă de 31 de ani stabilită în Belgia, dispărută fără urmă de aproape o lună. Nimeni nu mai știe nimic de ea