Antena Meniu Search
x

"Nu mi-a venit să cred. Îl resuscitau pe marginea drumului". Băiețel de 7 ani, ucis de un BMW, după ce a fost spulberat în timp ce se juca, pe o stradă din UK

Ucis de viteză și inconștiență. Un băiețel de șapte ani a murit în mod tragic, după ce a fost spulberat de un BMW, în timp ce se juca pe marginea străzii.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 19:25

Copilaș de 7 ani, ucis de șoferul unui BMW în timp ce se juca pe stradă, în UK
Copilaș de 7 ani, ucis de șoferul unui BMW în timp ce se juca pe stradă, în UK - Mirror

Jack Rook și-a găsit sfârșitul la doar șapte ani. Copilașul se juca pe o stradă dintr-un cartier rezidențial, la doar câțiva metri de casa sa din Huddersfield, West Yorkshire, când a fost izbit violent de un BMW condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, potrivit Mirror.

Spulberat de un BMW în timp ce se juca

Micuțul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit la scurt timp, din cauza impactului dezastruos. Șoferul a fost arestat sub suspiciunea că a provocat moartea prin conducere neglijentă. Impactul a fost atât de violent încât micuțul a rămas blocat sub mașină. Vecinii și rudele îndurerate au depus flori și jucării la locul tragediei. 

"Primul lucru pe care l-am văzut a fost mașina de pompieri. L-am văzut deseori jucându-se pe stradă. Nu mi-a venit să cred când am văzut cum îl resuscitau pe marginea drumului. Era un băiețel drăguț.", a declarat un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Nu mi-a venit să cred. Îl resuscitau pe marginea drumului". Băiețel de 7 ani, ucis de un BMW, după ce a fost spulberat în timp ce se juca, pe o stradă din UK