Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nu te vom uita niciodată, om bun!" Alex, un român din Australia, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă. Urma să devină pentru a cincea oară tată

Dramă în familia unui român stabilit în Australia. Alex Szilagyi şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident, vineri, 15 aprilie, când motocicleta pe care o conducea a intrat în plin într-o maşină.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 11:23

Incidentul a avut loc în Logan, în zona sudică a zonei metropolitane Brisbane. Martoră la cumplitul accident a fost chiar soţia sa, Debbie. Românul urma să devină tată pentru a cincea oară, partenera sa de viaţă fiind însărcinată.

Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut. Cumnata lui Alex, Melissa Popa, a creat imediat o pagină GoFundMe destinată celor ce vor să ajute familia Szilagyi. „Această pagină a fost creată pentru a o ajuta pe sora mea Debbie cu costurile de înmormântare și cu cheltuielile curente de trai, pentru a atenua o presiune imediată și pentru a o ajuta să se pună pe picioare. Alex lasă în urmă patru copii și un al cincilea pe drum. Orice ajutor ar fi extrem de apreciat și necesar și le mulțumim tuturor celor cărora inimile le spun să dăruiască”.

Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare: „LA REVEDERE frate drag, Alex Szilagyi! EXISTĂ o înviere și TREBUIE să fie!”, „Un mare OM al lui Dumnezeu a plecat ACASĂ, la Domnul. Alex lasă în urmă 4 copii și al 5-lea pe drum”, „Nepotul nostru Alex, a plecat ieri la celele veșnice mult prea repede. A lăsat o mare durere în sufletul nostru. Nu te vom uita niciodată om bun”, „Domnul sa maingaie și să întărească întreaga familie!”.

„Sincere condoleanțe! Dumnezeu să vă întărească și să vă mângâie in această grea incercare!”, „Odihna vesnica printre ingeri!”, „Încă nu-mi vine să cred că este adevărat… vreau să onorez acest om măreț al lui Dumnezeu pentru că a fost cu adevărat un exemplu pentru mine și, de asemenea, pentru mulți alții. El a fost mereu acolo când aveam nevoie de cineva cu care să vorbesc și să mă încurajeze atunci când mă simțeam singur sau pierdut. Am atât de multe amintiri pe care nu le voi uita niciodată”; „Odată cu moartea tragică a lui Alex Szilagyi, inimile noastre sunt îndurerate și triste, alături de sora noastră Debbie, frumoasa lui soție lăsată în urmă cu patru copilași micuți și unul pe drum”.

"Cerul s-a îmbogățit iar pămîntul a mai sărăcit. Cu multă durere vrem să anunțăm plecare fratelui Alex Szilagyi în veşnicie. Fratele Alex în urma unui accident cu motocicleta a plecat la Domnul. Fratele Alex a lăsat în urmă pe soția lui Debbie care este însărcinată şi pe cei patru copilaşi ai lor , fratele Alex a fost unul dintre coordonatori Şcoli Biblice Bethany Apostolic Institute of Technology. Domnul să mîngîie familia lui şi să lase vindecare în suflet şi inimă lor". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Nu te vom uita niciodată, om bun!" Alex, un român din Australia, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă. Urma să devină pentru a cincea oară tată