Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât de pe picioare". Actorul Ștefan Bouroșu, găsit mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul din Moldova

Sfârşit tragic pentru un tânăr actor. Ștefan Bouroșu a fost găsit mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul în care locuia cu chirie din Chişinău, Moldova. Cel care a făcut descoperirea şocantă a fost tatăl tânărului, îngrijorat că fiul său nu mai dă niciun semn de viaţă.

de Monica Palade

la 23.01.2023, 15:19

A apelat la numărul de urgenţă, iar pompierii au venit şi au spart uşa. În interior, bărbatul avea să dea peste imaginea care îl va bântui o viaţă întreagă.

„Nu văd. Nu aud. Nu simt"

Medicul legist nu a depistat, după examinarea preliminară a corpului, leziuni corporale vizibile, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea să fi fost vorba de o sinucidere, scrie newsmaker.md. Ștefan Bouroșu a fost actor al Teatrului Național Eugène Ionesco în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie”. De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Vestea morţii i-a şocat pe colegii şi prietenii săi care au postat mesaje emoţionante pe paginile lor de Facebook. „Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega sa Olesea Svecla.

„De o seninătate, cumsecădenie, bunătate și talent cum rar se mai întâlnește.. Eram întotdeauna mândră și fericită că eram contemporană cu el, (Strășeni, Școala de Arte.. ) venea cu plăcere la emisiuni când îl invitam și avea atâtea de povestit.. Un Om pe care puteai conta, de care erai mereu auzit, înțeles, ascultat.. acum ne întrebăm noi dacă l-am auzit, ascultat, căutat sau înțeles destul … Probabil ca nu. Țin minte ca și acum spectacolul Oscar și Tanti Roz cu Ștefan în rol principal care efectiv m-a cucerit și a rămas în inima mea ca Preferat! Îmi doream să mai joace și să mai merg de atâtea ori în sălile de teatru pe scena căruia să joace El! Asta nu se va mai putea. Ne vei lipsi. Am rămas surzi, muți și orbi de la dureroasa veste. Zbor lin, Stefănel cum obișnuiam sa îți zic”, a scris jurnalista Irina Staver.

„Ștefan era tipul cela de om cu șarm și eleganță, omul cu care te poți înțelege dintr-o privire și câteva cuvinte, iar discuțiile de la subiecte cotidiene spre complexe aveau o tranziție fermecată. Stefan, așa te voi ține minte! Condoleanțe familiei și prietenilor”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » „Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât de pe picioare". Actorul Ștefan Bouroșu, găsit mort, cu mâinile legate la spate, în apartamentul din Moldova