Antena Meniu Search
x

Nuntă de coșmar, în UK. Unul dintre invitați și-a luat iubita la bătaie, apoi a împărțit pumni domnișoarelor de onoare, după ce s-a îmbătat

Ce-a mai frumoasă seară din viața lor s-a transformat într-un adevărat coșmar. Doi miri din UK au avut parte de o „surpriză” neplăcută, după ce unul dintre invitați s-a îmbătat și și-a luat la bătaie iubita și domnișoarele de onoare.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 15:16

Nuntă de coșmar, în UK. Unul dintre invitați și-a luat iubita la bătaie, apoi a împărțit pumni domnișoarelor de onoare, după ce s-a îmbătat
Nuntă de coșmar, în UK. Unul dintre invitați și-a luat iubita la bătaie, apoi a împărțit pumni domnișoarelor de onoare, după ce s-a îmbătat - Shutterstock

Roland Povall, în vârstă de 48 de ani, a transformat nunta unor prieteni într-un adevărat coșmar. După ce a consumat alcool mai mult decât trebuia, bărbatul și-a lovit partenera și i-a învinețit un ochi. Apoi, a rănit un adolescent, invitat la nuntă, după ce a aruncat cu o cană în el, iar cioburile i-au sărit în față. Mai mult, ar fi ridicat pumnul și le-ar fi lovit chiar și pe domnișoarele de onoare, potrivit Mirror.

Bărbatul, condamnat la șapte ani de închisoare

Pentru isprava lui, un judecător l-a condamnat pe bărbat la șapte ani de închisoare, fără dreptul la eliberare condiționată. De asemenea, instanța a decis să-l pedepsească pe bărbat, raportându-se la cazurile anterioare în care a fost acuzat de violență domestică. 

Printre incidentele violente, el a fost condamnat la 35 de luni de închisoare în 2016, după ce și-a desfigurat o fostă iubită și a lăsat-o cu un plămân perforat.

„La ora 23:00, adolescentul se afla în cameră cu fratele său. Inculpatul și iubita lui se aflau în camera alăturată, având o ceartă mult prea violentă așa că a mers la ei în cameră pentru a le cere să se calmeze. La scurt timp după aceea, a auzit bubuituri și a crezut că era în pericol. A deschis ușa și l-a văzut pe inculpat stând lângă iubita lui în baie. Femeia era speriată și credea că bărbatul o va lovi”, au declarat autoritățile.

Tânărul a încercat să-l îndepărteze pe agresor de iubita lui. Scandalul a degenerat apoi iar lucrurile au scăpat de sub control. Roland a luat o cană și a aruncat cu ea în băiat, lovindu-l în cap. Apoi la tăiat pe față, după ce a aruncat cu cioburile în el. O domnișoară de onoare care stătea în camera vecină auzise zgomotul inițial și ieșise să-i roage să facă liniște pentru că dormeau copiii. Bărbatul a început apoi să lovească cu pumnii pe toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Nuntă de coșmar, în UK. Unul dintre invitați și-a luat iubita la bătaie, apoi a împărțit pumni domnișoarelor de onoare, după ce s-a îmbătat