Antena Meniu Search
x

O adolescentă a murit în momentul în care se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia

O adolescentă de numai 15 ani, din Brazilia, a murit în timp ce se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă.

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 19:06

  • Bărbatul a transportat-o pe adolescentă la spital, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru victimă.

Gabrielly Dickson se iubea cu un bărbat de 26 de ani, într-o maşină în oraşul brazilian Cubatao, în momentul în care situaţia a luat o întorsătură tragică.

Conform Daily Star, bărbatul s-a speriat în momentul în care adolescenta a leşinat. A decis să o ducă la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra de 15 ani, aceasta pierzându-şi viaţa la doar câteva ore după ce a ajuns la spital.

Bărbatul ar fi recunoscut în faţa medicilor că cei doi făceau sex în momentul în care pielea şi buzele tinerei au devenit palide, iar mâinile i s-au sucit ca şi cum ar avea spasme.

Ancheta continuă în cazul morţii adolescentei

Medicii au decis că decesul a survenit din cauza unui stop cardiopulmonar şi nu au găsit probe care să arate că adolescenta a fost agresată. Bărbatul nu a fost pus sub acuzare, în Brazilia vârsta minimă pentru sex consfinţit fiind de 14 ani.

Rudele adolescentei au precizat că nu ştiau despre relaţia pe care Gabrielly o avea cu bărbatul de 26 de ani şi nici ca aceasta să fi avut probleme medicale. Ancheta continuă în acest caz, poliţiştii deschizând totuşi dosar penal pentru moarte suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O adolescentă a murit în momentul în care se iubea într-o maşină cu un bărbat mai în vârstă, în Brazilia