Antena Meniu Search
x

O bătrânică de 94 ani din UK a mers 4 kilometri pe jos pentru a-și goli tomberonul, după ce mașina de gunoi nu a mai venit de 3 săptămâni: "Nu te juca cu mine”

O bunicuță în vârstă de 94 de ani a decis să ia problema în propriile mâini, după ce firma de salubritate nu a mai venit să colecteze gunoiul menajer de trei săptămâni. Astfel, bătrânica a mers pe jos aproape 4 kilometri.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 18:21

O bătrânică de 94 ani din UK a mers 4 kilometri pe jos pentru a-și goli tomberonul, după ce mașina de gunoi nu a mai venit de 3 săptămâni
O bătrânică de 94 ani din UK a mers 4 kilometri pe jos pentru a-și goli tomberonul, după ce mașina de gunoi nu a mai venit de 3 săptămâni - Shutterstock

Deși călătoria către centrul de reciclare i-a luat femeii mai mult de o oră, ea nu s-a plâns și a mers pe jos până acolo, pentru a-și aruca gunoiul. Pensionara, care are o afectiune cardiaca, aștepta de trei saptamani ca deșeurile ei de grădină să fie ridicate de firma de salubritate, relatează Mirror.

Bunicuța a mers pe jos patru kilometri pentru a-și goli tomberonul

„Dacă ei cred că pot scăpa, ei bine, le voi arăta că nu pot. M-am săturat. Coșul meu trebuie golit, așa îl voi împinge eu însămi până acolo. Ei se gândesc: „Ei bine, poate aștepta”. Dar îmi pare rău, am renunțat să mai aștept. Nu te juca cu mine”, a spus femeia.

Așadar, femeia a luat tomberonul și l-a târât aproape patru kilometri pe trotuar, până când a ajuns acolo unde trebuia. Asta în ciuda faptului că a suferit recent două stopuri cardiace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O bătrânică de 94 ani din UK a mers 4 kilometri pe jos pentru a-și goli tomberonul, după ce mașina de gunoi nu a mai venit de 3 săptămâni: "Nu te juca cu mine”