O bolnavă în stadiu terminal și-a dorit un meniu de la restaurantul favorit. Patronul a condus 6 ore pentru a livra comanda
Proprietarul unui restaurant din statul american Carolina de Nord a condus şase ore pentru a livra personal un meniu comandat de o femeie de 47 de ani, bolnavă în fază terminală. Ultima dorinţă a pacientei era să mânânce mâncarea preferată de la restaurantul favorit, scrie Bild.
Heather Bowers a luptat timp de patru ani cu o boală nemiloasă care, din nefericire, a şi învins-o. Femeia de 47 de ani avea cancer în stadiu terminal, iar ultima sa dorinţă a fost să mai mănânce o dată un meniu de la restaurantul preferat, unde mergea mereu în vacanţă.
Soţul, cei doi copii şi cea mai bună prietenă, care au stat cu ea până în ultimele clipe, au comandat un meniu cu grătar de porc de la restaurantul "Mama Kwans", chiar dacî era la şase ore distanţă. Proprietarul localului, însă, a răspuns imediat.
Familia femeii a fost sunată de un angajat al restaurantului, care le-a transmis că meniul comandat este pe drum şi va fi livrat chiar de patronul impresionat de povestea lui Heather. Bărbatul recunoaste că pe drum s-a emoţionat foarte tare la gândul că o va întâlni pe femeie, dar trebuie să fie puternic.
A ajuns la timp pentru ca Heather să se bucure pentru ultima oară de grătarul de porc. Ea a murit în noaptea următoare. Proprietarul restaurantului a declarat că intenționează să doneze 1.000 de dolari căminului care a îngrijit-o pe clienta sa fidelă. Măgulit de laudele primite, acesta a spus că probabil oricine ar fi făcut acelaşi lucru. Și un lucru este cert pentru el: ar acționa la fel din nou și din nou.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰