Antena Meniu Search
x

Galerie foto „O bucată din mine a murit cu ei pentru totdeauna”. O tânără de 27 de ani a murit după 5 zile de agonie, într-un spital din Italia. Abia devenise mamă

Abia îşi văzuse visul prinzând viaţă, dar destinul a fost deja crunt pentru tânăra de doar 27 de ani. După 5 zile de agonie, inima Federicăi Tarallo a cedat pentru totdeauna. Nu a mai apucat să îşi cunoască fiica pe care abia o adusese pe lume.

de Monica Palade

la 29.03.2023, 15:53

Tragedia a avut loc la un spital din Palermo, Italia. Însă după 5 zile de chin, Federica nu a mai putut lupta. În trecut, femeia pierduse o sarcină gemelară şi mărturisea că o parte din ea a murit atunci, în sala de operaţie.

A murit fără să îşi cunoască fiica

„Numai cei care au fost acolo pot înțelege ce simte o femeie în acea sală de operație. Ar trebui să intri acolo ca să-ți naști copilul și să faci cel mai frumos lucru din lume, dar, în schimb, intri și te simți atât de rece. În ziua aceea o bucată din mine a murit cu ei pentru totdeauna”, scria Federica.

Acum, din păcate, ceea ce trebuia să fie în sfârşit un vis împlinit pentru ea şi soţul său s-a transformat într-o nouă tragedie. Din cauza unor complicații bruște, tânăra mamă a fost internată de urgență și supusă operației de cezariană în luna a șaptea de sarcină, joia trecută, la spitalul Ingrassia din Palermo. Bebelușul a fost transferat la secția de nou-născuți dar din păcate starea mamei s-a deteriorat brusc atât de mult încât a necesitat transferarea imediată la secția de terapie intensivă a spitalului Villa Sofia, scrie Fanpage.

Aici, din păcate, în ciuda luptei medicilor, Federica Tarallo nu și-a mai revenit. Vineri, medicii au pus-o la aparate de susţinere. În cele din urmă, marți seara, inima ei a încetat să mai bată spre disperarea celor dragi. Federica era descrisă de toată lumea ca fiind însorită și care visa doar să devină mamă și să-și poată îmbrățișa fetița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „O bucată din mine a murit cu ei pentru totdeauna”. O tânără de 27 de ani a murit după 5 zile de agonie, într-un spital din Italia. Abia devenise mamă